Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Michanikos.gr webTV - Κάλυψη ημερίδας ΤΕΕ για τα αυθαίρετα


GRTOPO

Recommended Posts

Την Τρίτη 19.11.2013, στις 10:30' το πρωί, θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου η τελευταία από τις πέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για τη «Ρύθμιση Αυθαιρέτων με το Ν.4178/2013», τις οποίες διοργάνωσε το ΤΕΕ/ΤΑΚ για τους Μηχανικούς της Ανατολικής Κρήτης.

 

Εισηγητές στην ημερίδα που θα μεταδοθεί θα είναι ο Κωνσταντίνος Χαμηλοθώρης, Αγρ.Τοπογράφος Μηχανικός, από το ΤΕΕ και ο Αντώνης Μαυρογιάννης, Πολιτικός Μηχανικός από την ΥΔΟΜ Ηρακλείου.

 

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το παρελθόν και το παρόν της «αμνήστευσης» των αυθαιρέτων και θα αναλυθούν διεξοδικά: · οι διατάξεις του Κεφαλαίου Α' του Ν.4178/2013, · οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στο νέο νόμο, · οι διαφορές με το Ν.4014 και η μεταφορά δηλώσεων, · οι υποχρεώσεις του μηχανικού και οι "παγίδες" του νόμου καθώς και · ειδικά θέματα για τα εξ αδιαιρέτου ακίνητα και τις διηρημένες ιδιοκτησίες.

 

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Michanikos.gr webTV εδώ: http://www.michanikos.gr/webtv.html

 

Ευχαριστούμε το ΤΕΕ/ΤΑΚ για την ευγενική πρόσκληση να καλύψουμε την ημερίδα!

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, αν είναι δυνατό ενημέρωσέ μέσω ποιου συνδέσμου μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ημερίδα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να χρησιποποιείτε και το Youtube, ωστε να ενημερωνόμαστε όλοι μας και δωρεάν... Οταν δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να βρισκόμαστε στο γραφείο μας.

Αυτά για το ΤΕΕ, που απαιτεί χρήματα κάθε φορα και για κάθε τέτοιου είδους βασικό σεμινάριο ευρυτατου ενδιαφέροντος...

Αριστη (και τουτη τη φορά πάλι) η κίνηση του michanikos.gr

Ευχαριστώ.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 Συνάδελφοι,

  Θα γίνει προσπάθεια και θα το καταφέρουμε σίγουρα τις επόμενες ημέρες, πέρα από την on demand παρακολούθηση της ημερίδας μέσω του site του Michanikos.gr, να ανεβάσουμε και στο youtube αρχεία της κάλυψης. 

   Το πρώτο μέρος της ημερίδας λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δε κατέστη δυνατό να καταγραφεί από την web camera αλλά έχει καταγραφεί από την εφεδρική κανονική κάμερα με την οποία βιντεοσκοπείται η εκδήλωση. Αυτά τα αρχεία θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε στο youtube.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.