Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΔΙΚΑΤΣΑ vs ΔΟΑΤΑΠ - Αντιστοιχία και μαθήματα


cfousteris

Recommended Posts

Οχι ρε σιγά μην τρέχεις για μαθήματα...Πιάσε τους καθηγητές πες τους την ιστορία σου αν ο άλλος δεν είναι κολλημάς θα σου πει την ύλη..Το πολύ πολύ να πας 1-2 φορές να πιάσεις κανα παιδί να σου δώσει τίποτα...

Εργαστήριο είχε το ΜΕΚ ένα, οκ της πλάκας πας όταν είναι παρακολουθείς μία ώρα βάζεις υπογραφή οκ τελείωσε

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ικαρος καλημερα, να σε ρωτησω μπορω να τα δωσω τα μαθηματα του ΔΟΑΤΑΠ σε οποιοδηποτε πολυτεχνειο εκτος του ΕΜΠ?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο δεν το γνωρίζω σίγουρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας με την απόφαση στη γραμματεία της σχολής που ενδιαφέρεσαι, και θα σου πουνε εκει αν μπορεις να γραφτείς η όχι. Θεωρώ οτι δεν θα υπαρχει προβλημα

εικαζοντας απο την αναγνώριση που μου λεει "... Ως ισότιμο και αντιστοιχο με δίπλωμα ΕΜΠ η αλλων αντίστοιχων πολυτεχνικων σχολών"

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως μου έβγαλε αμέσως το ΔΙΚΑΤΣΑ τα μαθήματα για το ΑΠΘ. Βέβαια τα χαρτιά μου τα κατέθεσα στο τμήμα που υπάρχει στο παλιό υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οπότε και θεώρησα ότι για αυτό μου έδωσαν και το ΑΠΘ. Μου είχαν βάλει 3 μαθήματα

Συγκοινωνιακή τεχνική 

Οδοποιία 1

και ακόμη ένα που ούτε θυμάμαι...έγραψα στο 1ο και στο 3ο παπαγαλία μιας και ήταν θεωρητικά, πήγα βρήκα και τους καθηγητές του είπα ότι είμαι απο ΔΙΚΑΤΣΑ και μου είπαν που πρέπει να εστιάσω το διάβασμα μου ;) σε πια κεφάλαια δλδ θεωρούνται βασικά και όλα καλά !!!

Στην οδοποιία είχε εργασία την οποία αν ήθελες σαν μαθητής απο ΔΙΚΑΤΣΑ την έκανες ή όχι αλλά σε βοηθούσε να καταλάβεις το μάθημα και μετά για την εξεταστική θα ήταν εύκολα τα πράγματα αλλά φευ !!!!

Η εργασία ήταν παλούκι ευτυχώς για την χάραξη ο τοπογράφος που συνεργάζομαι είχε πρόγραμμα την οποία με το που περάσαμε την οριζοντιογραφία μας έδωσε την λύση. Με το που το είδε η βοηθός μου λέει τι είναι αυτό???? και με έστειλε...διαβάζω λοιπόν θεωρία και ασκήσεις και πάω να γράψω...και αρπάζω το 3αρακι μου !!!! πάω το Σεπτέμβριο μαζί με άλλους 100 και πάλι τα ίδια. Παρακολουθώ ξανά το μάθημα την καινούργια χρονιά και λέω νταξ εδώ είμαστε !!!! θα περάσουμε !!!! και στην εξεταστική βάζει καινούργια θέματα ασκήσεων καθώς θεώρησε ότι πρέπει να ανανεώσει τις ασκήσεις απο τα προηγούμενα θέματα και όλοι μέσα στην τάξη κοιτάμε το ταβάνι.

Εκεί λοιπόν μου ήρθε έμπνευση και γράφω στην κόλλα μου " Με λένε τάδε παρακολούθησα τα μαθήματα σας είμαι απο ΔΙΚΑΤΣΑ πέρασα όλα τα άλλα μαθήματα και μου μένει το δικό σας που κόπηκα 2 φορές μέχρι τώρα αν και το παρακολούθησα διάβασα και έλυσα τις ασκήσεις απο τα προηγούμενα χρόνια καθώς και προσπάθησα να κάνω την εργασία. Εργάζομαι σε εταιρία και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίρνω άδειες για να παρακολουθήσω ξανά το μάθημα σας πόσο μάλλον να δώσω εξετάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας. (όλη μου η κόλλα είχε μόνο μια παράγραφο) βαθμός εξεταστικής ----> 5,5 !!!!! και ΤΕΛΟΣ !!!!

Αυτό που θέλω να πώ είναι να πας στους καθηγητές και να συστηθείς να πεις ποιος είσαι και ότι δεν πας για βαθμό αλλά για να περάσεις και ότι σου είναι αρκετά δύσκολο και να μην ξεχνάς να χαμογελάς βοηθάει. 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.