Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τοπογραφικό με συντεταγμένες


eliza.pap

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

 

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Χρειάζομαι τοπογραφικό για έκδοση οικοδομικής αδείας, εντός σχεδίου. Η περιοχή δεν έχει μπει ακόμα στο κτηματολόγιο. Τι στοιχεία πρέπει να έχει το τοπογραφικό? Μου χρειάζεται αποτύπωση με συντεταγμένες? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ναι το ανοίγει σαν αρχειο φωτογραφίας. αποθήκευσ το και μετα απο τον υπολογιστή σου μεγενθυνετο και δες τι γραφει.

Γενικα θέλει συντεταγμένες το οικοπεδο για την αδεια

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω!:)

 

Ουσιαστικά η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω μια μικρή δουλειά, στα πλαίσια της οποίας δεν χρειάζεται καν τοπογραφικό διάγραμμα, αλλά σκαρίφημα. Επειδή όμως (λάθος δικό μου) εξαρχής είπα στον πελάτη πως θα κάνουμε και τοπογραφικό, κανονικά, θα χρειαστεί να το κάνω για να είμαι σωστή σε όσα είπα. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσω να το κάνω κι εγώ με απλές μεθόδους, ή αν θα πρέπει να το κάνει κάποιος με συντεταγμένες. Το ξέρω πως είναι βέβαια πιο ακριβές στη δεύτερη περίπτωση. Είμαι όμως υποχρεωμένη? Όταν ο οικισμός μπει στο κτηματολόγιο, θα θέλει οπωσδήποτε τοπογραφικό με συντεταγμένες?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω πως θα σου ζητήσει κανείς συν/νες ΕΓΣΑ ή γενικότερα να κάνεις ένταξη. Απλώς εάν το οικόπεδο σου βρίσκεται σε πράξη εφαρμογής, θα σου ζητηθούν συν/νες του οικοπέδου, των Ο.Τ. και των αξον/σεων στο σύστημα της αποτύπωσης της πράξης. Οπότε ανάλογα με την μορφή του οικοπέδου ,κρίνε εάν μπορείς να κάνεις εσύ μια ορθή αποτύπωση ή εάν χρειάζεται να απευθυνθείς σε κάποιον τοπογράφο. :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.