Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Βαφή πλακιδίων, Ειδικές βαφές και εύρεση προμηθευτών


marilk

Recommended Posts

Μου ζήτησαν μια γνώμη για την βαφή ήδη τοποθετημένων πλακιδίων (συγκεκριμένα στον χώρο της κουζίνας, στους τοίχους) στην περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία να ξηλώσει τα πλακάκια και να τοποθετήσει νέα (ή και καθόλου).Από τη στιγμή που μιλάμε για κουζίνα και όχι μπάνιο υποθέτω πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αντοχές της βαφής σε υδρατμούς και λοιπά.

Δεν γνωρίζω πολλά σε θέματα βαφής πλακιδίων. Γενικά σαν τεχνική ενδείκνυται ή παρουσιάζει προβλήματα στην πορεία? Οι ίδιοι που μου ζήτησαν γνώμη, μου μίλησαν για βαφές της εταιρείας Dulux (ως μοναδικές για τέτοιου είδους δουλειά) και μάλιστα τόνισαν πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να βρουν προμηθευτή τους στην Αθήνα.

Θα κάνω μια έρευνα αγοράς κατά πάσα πιθανότητα να μου λυθεί η απορία αλλά αν κάποιος γνωρίσει για το προϊόν ή την τεχνική ας πει μια γνώμη. Θα ήμουν ευγνώμων.

[schild=1 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]...[/schild]

Link to comment
Share on other sites

Την Dulux την προμηθεύει κάποιος στην Πέτρου Ράλλη ή Ιερά Οδό (δεν θυμάμαι ακριβώς), που έχει ειδικές βαφές αυτοκινήτων και βιομηχανίας...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Marilk,

βαφή σε υπάρχοντα πλακίδια μπορεί να γίνει με τα αντιμικροβιακά χρώματα της Liquid Plastics: Steridex - Sterisheen - Steriglaze. Για τιμές μπορείς να ψάξεις στο http://www.macon.gr/Uploads/timo_2008_part02.pdf , σελ. 21. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε μας ή στείλε κάποιο email.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας για βαφή σε πλακάκια μπάνιου. Έχω βρει μία εταιρεία αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ το προιόν. Η εταιρεία ειναι στο www.marmolux.gr και δίνει προιόντα για βαφή πλακιδίων και μπανίερας. Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχο προιόν ή έχει γνώμη θα με βοηθούσε πολύ.!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.