Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αναγγελία δραστηριότητας


Kloss

Recommended Posts

Όποιος γνωρίζει και μπορεί να διαφωτίσει την κατάσταση θα με βοηθούσε πολύ.

Πήγα στο τμήμα της περιοχής μου να ρωτήσω για τις περιβόητες νέες αναγγελίες δραστηριότητας και ο προϊστάμενος του τμήματος μου είπε ότι το πτυχίο μου (μηχανολόγος τε) καλύπτει όλα αυτά που γράφονται στο ΠΔ και επίσης όλα αυτά είναι υποδεέστερα του πτυχίου μου λέγοντας μου ότι "είσαι υπομηχανικός λόγο πτυχίου,θα δουλέψεις σαν πχ αρχιτεχνίτης? το βρίσκω παράλογο και τζάμπα λεφτά στα παραβολα" εκεί με σταμάτησε. Επικοινώνησα με την εετεμ και η απάντηση που πήρα είναι ότι πρέπει να κάνω αναγγελία για να μπορώ να δουλέψω. Πως να διαχειριστώ όλο αυτό το μπάχαλο? Γνωρίζει κάποιος?

Επίσης μου είπε ένας συνάδερφος ότι με την έκδοση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος έπρεπε να μου δώσουν και κάποιες παλαιότερες αναγγελίες. Εγώ πήρα την άδεια ασκήσεως αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα άλλο παρά μόνο την άδεια. Έπρεπε να πάρω κάτι παραπάνω εκτός της άδειας και αν ναι τι είναι αυτά που έπρεπε να πάρω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΣ ΝΕΤ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ  ΠΛΗΡΩΣΩ ? ΕΓΩ ΤΕΛΛΙΩΣΑ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΣ 

 

Η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Κάνε χρήση της επιλογής "επεξεργασία" (κάτω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενό σου.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.