Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Φόροι 71% στους ελεύθερους επαγγελματίες των 2.000 ευρώ


Engineer

Recommended Posts

Όταν κάποτε (πότε?) θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε ως υπεύθυνοι (συν)πολίτες βάζοντας μπροστά το "εμείς" και όχι το "ΕΓΩ", ίσως να αρχίσουν να διορθώνονται όλα αυτά τα οποία υπάρχουν εδώ και αρκετές δεκαετίες πλέον αλλά τώρα τα νιώθουμε στο πετσί μας γιατί απλά δεν υπάρχει άλλο χαλί για να τα κρύψουμε από κάτω.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 171
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά όσο και να κλέψει κανείς καί όσα μάυρα να πάρει πάλι την πάτησε. Γιατί φρόντισε γι' αυτό ο μεγαλύτερος κλέφτης που είναι το κράτος.

 

Δουλειές δεν υπάρχουν οπότε και όλα μαυρα να τα πάρεις δέν θα έχει νόημα απο την στιγμή που θα φορολογδυθούμε  με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης.... έκοψες δεν έκοψες ΑΠΥ είχες δεν είχες δουλειά πλέρωνε @αλάκα.

 

Και περιμένουμε σαν του @αλάκες να αλλάξει κάτι σ' αυτή την χώρα απο τα λαμόγια που την καταστρέψανε ή καθόμαστε με τις ώρες να διαβάζουμε ασυνάρτητους νόμους και να κάνουμε τις πυθίες για το τί θελεί να πεί ο "ποιητής".

 

Αλήθεια σε ποιό περιβάλλον μέσα θα έλθει η ανάπτυξη? Ο ευρωπαίος συνάδελφος αντιμετωπίζει τα ίδια φαινόμενα στην δουλεία του? Δεν θα γίνουμε κράτος εν μία νυκτί αλλά αν δεν γίνουμε βλέπω όχι φώς στο τέλος του τούνελ αλλά το μέτωπο του ορύγματος του ανεκτέλεστου του τούνελ.

 

Να φύγουν όλα τα λαμόγια όπως όπως δεν με νοιάζει και όσοι μείνουμε άς στήσουμε μια ΄χωρα απο την αρχή.... συγχύστηκα  πάλι.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Ο ευρωπαίος συνάδελφος δεν ζει σε ένα κράτος το οποίο είναι υποχρεωμένο να αποπληρώνει τα δάνειά του μέσω της αποστράγγισης της εσωτερικής οικονομίας. Δυστυχώς είμαστε πλέον σε μια τέτοια θέση κατά την οποίαν δεν έχουμε περιθώρια ελιγμών, ως κράτος μιλάω πάντα. Πρέπει να βρούμε λεφτά και μάλιστα άμεσα, ώστε και τα δάνεια να αποπληρώνουμε - με τους τόκους οι οποίοι τα συνοδεύουν - και να εμφανίσουμε πλεόνασμα ώστε να καταφέρουμε να απεμπλακούμε από την τρόικα και την διεθνή επιτήρηση. Δικαίως θα πει κανείς ότι τα λεφτά μπορούν να αναζητηθούν σε αυτούς που πράγματι τα έχουν και τα κατέχουν αλλά δεν έχω δει ακόμα κόρακα να βγάζει κοράκου μάτι...

Link to comment
Share on other sites

όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω ''τι ήθελα και το διάβαζα''. με δύο παιδιά και σε ενοίκιο φοβάμαι να κάνω τους υπολογισμούς. νομίζω πια ότι πιάσαμε πάτο και θα πρέπει είτε να αλλαξουμε επάγγελμα είτε να κάνουμε και μια δεύτερη δουλειά (εάν υπάρχει). τι καθόμαστε άπραγοι και τους ακούμε ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

μα εχουμε το ΤΕΕ φιλε μου......... κορωνα στο κεφαλι μας

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Και η συνέχεια...http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1942905

Που είναι το ΤΕΕ οεο??

Που ήταν το ΤΕΕ όταν έπρεπε να αντιδράσει οεοε?

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας κύριοι και κανένας άλλος ΔΕΝ φταίει..

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια, καντε αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων

Πατε μια βολτα απο το λογιστη σας με τα εκκαθαριστικα των τελευταιων ετων (οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα) και θα σας βγαλει ο ανθρωπος ποσο κεφαλαιο εχετε για αναλωση

Ετσι κι αλλιως αυτο το συστημα φορολογησης δε θα ειναι επ απειρο. Λε θεωρω πως μπορει να κρατηθει για πολυ σε αυτα τα επιπεδα

Η αφορολογητο οριο θα μας δωσουν η θα μειωσουν τα αντικειμενικα κριτηρια.

Οποτε φατε τα λεφτα του παρελθοντος και μειωστε το φορολογητεο κατω απο τα αντικειμενικα...

  • Upvote 7
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Αντιγράφω από το άρθρο που "ανέβασε" ο bnn7

 

"Οι δήθεν συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι, τα επιμελητήρια των ελευθέρων επαγγελματιών και των εμπόρων, άφησαν να περάσουν οι 60 ημέρες που επιτρέπει ο νόμος για την συλλογική προσφυγή ως αντισυνταγματικής της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ."

 

Τι άλλο να σχολιάσεις!!!!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ποιο το αρνητικο της αναλωσης κεφαλαιου προηγουμενων ετων σε περιπτωση που το δηλωθεν εισοδημα ειναι κατω απο τα αντικειμενικα κριτηρια και εφαγα και -3 κιολας?\

 

Υπαρχουν συναδελφοι που θεωρουν το συστημα της φορολογησης με αντικειμενικα κριτηρια σωστοτερο της φορολογησης με τα δηλωθεντα, σε περιπτωση που αυτα υπολειπονται των πρωτων και θεωρησε πως ειπα κατι μεμπτο? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.