Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλλαγή βάσεων Φ/Β από σταθερές σε περιστρεφόμενες


Kostas1955

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι χρειάζεται για να μετατρέψω το Φ/Β Πάρκο μου από σταθερό σε περιστρεφόμενο από θέματος δικαιολογητικών (στις υπηρεσίες) για να είμαι νόμιμος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Link to comment
Share on other sites

Λογικά είχατε βγάλει Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας από την αρμόδια Πολεοδομία η οποία φαντάζομαι πρέπει να ενημερωθεί, αν και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Το πρόβλημα είναι ότι σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στο αδειοδοτικό του πάρκου (αρχαιολογίες κλπ.) είχατε δώσει Τεχνική Περιγραφή η οποία προφανώς αναφερόταν σε σταθερές βάσεις, για να είστε και τυπικά καλυμμένος δηλαδή θα πρέπει να περάσετε ξανά από όλες τις υπηρεσίες. Κρατάω μια πισινή για το εφικτό του πράγματος, ως προς το διαδικαστικό κομμάτι γιατί το οικονομικό είναι άλλη ιστορία, γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει αλλά εκ πρώτης δε βλέπω κάποιο κόλλημα.

Edited by CHOUTOS
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

καλησπερα στο furom!!και εμενα με ενδιαφερει αυτο αλλα επειδη η μετατροπη θα γινει πανω στις ιδιες βασεις που εχω χωρις υψος μεγαλητερο τον 2,5.

Πηγα μονο στην δεη και ρωτησα για την αυξηση παραγωγης και μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται κατι.απλα να τους κανω μια κοινοποιηση!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

εχω παρκο 100kw με μονοπασαλες βασεις και περιορισμο απο την αρχαιολογια για υψος μεχρι 2,5m, και προσπαθω να τις μετατρεψω σε περιστερφ. αρχικα ανα εποχη.

γνωριζει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.