Μετάβαση στο περιεχόμενο

δικαίωμα μηχανολόγου τ.ε σε υποβολη φακέλου γι οικιακό φ/β


spyrosanagn

Recommended Posts

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτησω αν τώρα που έχουμε απο το υπουργείο βιομηχανίας ως μηχανολογοι τ.ε και δικαιώματα συντήρησης και εγκατάστασης ηλεκτολογικών έργων μπορούμε να καταθέσουμε και φάκελο γι αδειοδότηση οκιακού φ/β σταθμου στη δεη η επειδή ειναι η μελέτη μέσα δε έχουμε δικαίωμα υπογραφης εκει? πάντως σαν εγκαταστάτες γι οικιακα φ/β έχουμε δικαίωμα , όπως επισης και γι πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου τα οποία περιλαμβάνουν κ μονογραμμικό όπως και μια μελετη γι φ.β.

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφοι δεν κατάλαβα??εμεις οι μηχανολογοι τ.ε έχουμε δικαιώμα για πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου?? δηλαδή και δικαιώματα ηλεκτρολόγου τ.ε?? απο πότε ισχύει κατι τέτοιο......

Link to comment
Share on other sites

Nαι,μόνο για εγκατάσταση όπως και οι Ηλ.Μηχ.ΤΕ για μηχανολογικές εγκαταστάσεις  εκτός ατμολέβητες   :smile:  Δες ΠΔ 108/2013.

Edited by hektor
Link to comment
Share on other sites

Για μελέτη δεν έχει εκδοθεί κάποιο ΠΔ .Το ΠΔ 108/2013 μιλάει μόνο για εγκατάσταση .Πρός το παρών μελέτη ηλεκτρολογικών απο τους μηχανικούς ΤΕ μόνο οι ηλεκτρολόγοι εώς που να εκδοθούν τα ΠΔ γαι τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕΙ...... δλδ καλά κρασιά   

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.