Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ενεργοποιήθηκε το σύστημα του Ν.4178/13 για τη ρύθμιση αυθαίρετων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων


Engineer

Recommended Posts

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παραπάνω, χρειάζεται και κάποιο άλλο από αυτά που αναφέρονται γενικότερα στον 4178? Πχ. απόδειξη χρόνου κατασκευής (αεροφωτογραφία), γιατί δεν αναφέρει κάτι, αλλά ο 4178 είναι ξεκάθαρος πως ισχύει μόνο για τα προ της 28/7/2011. Επίσης τελικά από σχέδια δεν χρειάζεται τίποτα? ούτε καν τοπογραφικό?

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

1) Μου είπαν στην διεύθυνση Γεωργίας πως αν έχεις πάρει πρωτόκολλο στην Περιφέρεια αλλά δεν έχει περαιωθεί ακόμα η διαδικασία εξαίρεσης από την κατεδάφιση, γλυτώνεις τα 300€ του προστίμου, το έχει κάνει κάποιος; Θεωρητικά προσκομίζουμε αντίγραφο της αίτησης στην ΠΕΧΩ.

2)Επιπλέον τι κατηγορία αυθαιρεσίας βάζουμε, πάμε πάλι όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις ή επειδή δεν απαιτείται απόδειξη του χρόνου παλαιότητας βάζουμε κάποια συγκεκριμένη;

3)Στον υπολογισμό του προστίμου πριν την κατάθεση δεν θα έπρεπε να μας βγάζει πάλι τα 300€, γιατί μου έβγαλε 30.000€ και ένα ψιλοεγκαιφαλικό πρέπει να το πέρασα και εγώ και ο πελάτης...

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με αυτά που ρωτάς:

 

1) καλύτερα πάρε το help desk και ρώτα τι γίνεται με το συγκεκριμένο. Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο τρόπο αποφυγής σε 1η φάση της πληρωμής των 300 ευρώ μέσω της υπαγωγής στο ν.4178.

2) θα πρέπει στα φύλλα καταγραφής να επιλέξεις ΄σταυλικές εγκαταστάσεις' τότε το πρόστιμο θα βγει αυτόματα 300 ευρώ ανεξαρτήτως των τμ. Νομίζω ότι για τον χρόνο παλαιότητας ισχύει ότι πρέπει να είναι πριν τις 28.7.2011 οι αυθαίρετες κατασκευές.

3) σου απάντησα στο νο.2.

 

Υπάρχει πιο εκτενές νήμα σχετικά με αυτά που ρώτας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.michanikos.gr/topic/35823-%CE%9123-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA/

 

Καλή χρονιά :)

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.