Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στεγανοποίηση ταράτσας με ελαστομερή


Argyris88i

Recommended Posts

argyris88 το isoflex το εχω δοκιμασει στην δικη μου ταρατσα και ειναι πολυ καλο υλικο αλλα με ημερομηνια ληξης. 4-5 χρονια θα σου παει αν δεν χρησιμοποιειτε η ταρατσα αλλιως στον 3ο  χρονο θα χρειαστεις το φρεσκαρισμα. Επισης οπως ανεφεραν ο brasco  και ο ducatista προτου γινει οποιαδηποτε εργασια χρειαζετε διαμορφωση ρυσεων. Και σε μενα η ταρατσα ειναι ruffles και εκανα το ιδιο λαθος με σενα και φετος αναγκαστικα να διορθωσω την κατασταση και επειδη δεν ηθελα να βαλω βαρος εκανα τις εξομαλυνσεις με durocrest  τοπικα με πολυ καλο αποτελεσμα γιατι οπου λιμναζουν τα νερα θα σου βγαλει προβλημα 100%. Επισης αν δεν σκοπευεις να κανεις θερμομονωση και θα κανεις μονο υγρομονωση ισως καλυτερη λυση θα ηταν να τοποθετησεις πλακακια με κολλες για μαρμαρο. Καλο αποτελεσμα υγρομονωσης, φθηνοτερο και με λιγοτερη συντηρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
On 3/2/2014 at 5:56 ΜΜ, Argyris88i said:

Καταρχάς δεν έμπαζαν νερά πρίν την μόνωση, ούτε είχαμε μούχλα μέσα, μονο στην πλάκα πάνω απο τα μπαλκόνια είχαμε σκασίματα του τοίχου. Τέλος πάντων.

έκτοτε μεσολάβησαν χρόνια.

μεχρι σήμερα πώς συμπεριφέρθηκε το μονοτικο ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.