Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

αγγλόφωνα περιοδικά για πολιτικούς μηχανικούς


 
giwrikas

Recommended Posts

Γεια σας,είμαι φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός και θέλω να γίνω συνδρομητής σε κάποιο αγγλόφωνο περιοδικό που να αφορά το μελλοντικό μου επάγγελμα...θα ήθελα να καλύπτει ένα ευρύ πεδίο της επιστημης του πολιτικού μηχανικού και θα το προτιμούσα αν ήταν σε έντυπη μορφή..έχετε εσείς να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου δεδομένου οτι ακόμα είμαι σε προπτυχιακό επίπεδο;

 

Συγγνώμη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πόσταρα το θέμα στο κατάλληλο πεδίο του forum..αν όχι,παρακαλώ οι διαχειριστές να το μεταφέρουν στο κατάλληλο πεδίο.

Link to comment
Share on other sites

Έχει πάρα πολλά, αλλά είναι αρκετά ακριβές οι συνδρομές. Σίγουρα από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου σου θα έχεις πρόσβαση σε αρκετά, αν και απ' όσο ξέρω κόπηκαν μερικές συνδρομές φέτος.

Μερικά από αυτά είναι: Computers & Structures, Earthquake Spectra, Engineering Structures, Earthquake Engineering & Structural Dynamics, Journal of Structural Engineering. Γενικά δεν είναι και ό,τι πιο ευκολοχώνευτο το περιεχόμενο καθώς πρόκειται για επιστημονικές δημοσιεύσεις.

http://www.sciencedirect.com/

http://eu.wiley.com/WileyCDA/

http://www.elsevier.com/

Edited by kostaspde
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Μπες στην ιστοσελίδα του ASCE και δες επιστημονικά περιοδικά σε κάθε ειδικότητα. Το θέμα είναι ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο αλλά συνήθως βρίσκεις πολλά από αυτά στις βιβλιοθήκες. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συνδρομητική υπηρεσία για τα μέλη του ινστιτούτου Δομοστατικών της Βρετανίας. Στην Αγγλία μου έφερναν κάθε εβδομάδα 2-3 περιοδικά τους. www.istructe.org 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.