Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ανακοίνωση ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης - Πληρωμές νοσηλείων


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Στις Σέρρες δουλεύει έτσι το σύστημα εδώ και μερικά χρόνια...

Αφήνουμε τα παραστατικά στο τοπικό γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ και μετά από λίγες(;;!) εβδομάδες μας επιστρέφουν ταχυδρομικώς τα μπλε χαρτάκια και βάζουν τα λεφτά στο λογαριασμό μας. Έτσι πηγαίνουμε 1 μόνο φορά στο ΤΣΜΕΔΕ.

Το πρόβλημα βέβαια είναι οι καθυστερήσεις. Φαντάζομαι ότι οφείλονται στην διαδικασία (μέχρι να συγκεντρωθούν τα παραστατηκά, να τα στείλουν στα κεντρικά, να πρωτοκολληθούν, να ελεγθούν και να μπουν τα χρήματα...). Παλιότερα τα κεταφέρνανε μέσα στον μήνα, τώρα τελευταία όμως η διαδικασία τους παίρνει γύρω στο δίμηνο!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Προσφατα πηρα βιβλιαριο και συνταγολογιο καθως ημουν ακομα στου πατερα το ταμειο (μαλλον θα το μετανιωσω που εφυγα αλλα τεσπα...). Επειδη θελω να παω σε ορθοπεδικο, αν τα εχω καταλαβει καλα τα πραγματα θα παρω 20 Ευρω και για να τα παρω αυτα πρεπει να ανοιξω λογαριασμο στην Αττικης; Μετα που θα παω στο γιατρο σε ποσο καιρο πρεπει να δωσω την αποδειξη στο τσμεδε και τι αλλο χρειαζεται;

 

Για γυαλια αρκει αποδειξη+συνταγη γιατρου + αποδειξη καταστηματος;

 

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο σε τραπεζα Αττικης, πας απο το τσμεδε και τους δινεις τον αριθμο λογαριασμου ωστε να σου επιστρεφουν τα ποσα που δικαιουσαι.

 

Πηγαινε στο τοπικο τσμεδε να ενημερωθεις, δεν ξερω αν ολα τα υποκαταστηματα δουλευουν με τον ιδιο τροπο. Εχει καιρο που πηγα σε γιατρο και δεν θυμαμαι καλα. Νομιζω θες γνωματευση και αποδειξη, αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος.

 

Για τα γυαλια περυσι πηγα και πηρα. Χρειαστηκε αποδειξη+γνωματευση γιατρου, αποδειξη καταστηματος, δεν θυμαμαι ποσα μου επιστραφηκαν. 80+20? Κατι τετοιο.

 

Οπως και να εχει θα χρειαστει να πας μια βολτα απο το τσμεδε.

Link to comment
Share on other sites

Στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης ακόμα πληρώνουν με μετρητά.

 

Οι αποδείξεις πρέπει να δωθούν στο ΤΣΜΕΔΕ εντός τριμήνου (καλού-κακού μην αφήσεις να περάσει μήνας).

 

Για γυαλιά δίνουν 100 ευρώ ανά διετία. Χρειάζεται απόδειξη+γνωμάτευση-συνταγή γιατρού και απόδειξη αγοράς από κατάστημα (100 ευρώ +)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.