Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η απίστευτη κακοτεχνία


Thomas1982

Recommended Posts

Η απίστευτη κακοτεχνία, ή αλλιώς, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Το παλιό κτίριο όπως είπα δεν έχει αντισεισμικό αρμό, η μελέτη για την προσθήκη έχει. Ρίχνει τα μπετά, και η κολώνα αντί να μετατεθεί προς το δικό μου οικόπεδο και έτσι να έχω ένα (υποτυπώδη) αρμό όπως λέει η μελέτη, γέρνει προς το οικόπεδο του γείτονα. Ξεκινά από το όριο του δικού μου οικοπέδου που ήταν η παλιά ταράτσα και η κορυφή της κολώνας καταλήγει κατά δέκα εκατοστά μέσα στο ακάλυπτο του γειτονικού οικόπεδου. Το ίδιο και στον επόμενο όροφο. Θεόστραβη η κολώνα, αλλά αυτή την φορά γέρνει κατά πέντε εκατοστά προ τη μεριά μου. Σαν να πήγε κάπως να διορθώσει το κακό. Στο τελευταίο όροφο λέω να ρίξω μια ματιά, και πάρα τρίχα γλιτώνω το εγκεφαλικό. Θεόστραβες κολώνες και λίγα λέω. Αν θέλετε το πιστεύετε, αν δεν θέλετε δεν φταίω εγώ. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Και να την δείτε δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας. Ένα ζύγι να ρίξει δεν είναι ικανός ο επιστήμονας. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε ζύγι ούτε αλφάδι. Με το μάτι κάνει μπαμ πόσο θεόστραβες είναι οι κολώνες. Ευτυχώς οι γείτονες είναι καλοί άνθρωποι, ή ίσως δεν το πήραν ακόμα χαμπάρι. Αλλά, και αυτό αφορά εσάς, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Δεν περίμενα καμιά βοήθεια, αλλά και αυτή την λίγη που μου δώσατε σας ευχαριστώ θερμά.

 

  • Downvote 6
Link to comment
Share on other sites

Thomas1982, όπως καταλαβαίνετε στο παρών forum δεν είναι δουλειά μας να εκδικάζουμε υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι είτε φανταστικές, είτε πραγματικές. Αυτό δε μπορούμε να το διαπιστώσουμε. Αν έχετε πρόβλημα με τον μηχανικό σας, πρώτα συζητήστε μαζί του αν μπορεί να λυθεί η διαφορά σας και είτε προχωρήστε μαζί για να λυθεί το πρόβλημα, είτε αναζητήστε άλλο μηχανικό και προχωρήστε αναλόγως.

 

Πράγματι, όσο μπορούσαν να σας βοηθήσουν οι συνάδελφοι από αυτό το forum σας βοήθησαν. Δε μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.