Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεταπτυχιακο Εξ Αποστασεως Project Management


ras10

Recommended Posts

Καλησπερα σας, οναμαζομαι Κωνσταντινος και μπαινω απευθειας στο θεμα.

 

Ειμαι 25 και εχω τελειωσει Πολιτικος Μηχανικος και σκεφτομαι σοβαρα να παρακολουθησω ενα μεταπτυχιακο προγραμμα εξ αποστασεως.

 

Ενα προγραμμα που το εχω ψαξει και μου αρεσει αρκετα ειναι το Project Management (Διοικηση και Διαχειριση Εργου). Το προβλημμα μου ειναι οτι αμα το κανω θελω να ειναι σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιο αλλα δεν γνωριζω πιο ειναι αυτο.

 

Εχω ψαξει και εχω βρει στο Ε.Α.Π, στο Πανεπιστημιο Πειραια (αν και δεν νομιζω αυτο να κανει εξ αποστασεως), στο Heriot Watt University της Σκωτιας κ.α.

 

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να το κανω το συγκεκριμενω Μεταπτυχιακο και αν παρω την αποφαση να ξεκινησω σε ενα Πανεπιστημιο το οποιο θα εχει ενα δυνατο ονομα και το χαρτι του θα μετραει!!

 

Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα και ελπιζω να με βοηθησετε.

Link to comment
Share on other sites

Ότι και να κάνεις Ελλάδα άχρηστο θα πάει, αν το κάνεις έξω έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να απασχοληθείς στον τομέα που θα επιλέξεις...εδώ κανα ΠΕΑ και κανά αυθαίρετο

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά το θέμα είναι να έχει αντίκρυσμα και τα μεταπτυχιακά για τους μηχανικούς στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές είναι χωρίς αντίκρυσμα...το δικό μου ουδέποτε μου χρειάστηκε...

Link to comment
Share on other sites

Γι εξω πολλα τα χρηματα, αν τα ειχα θα ειχα φυγει ηδη. Εδω τουλαχιστον βγαινει πιο οικονομικα!!!

http://www.usq.edu.au/degrees/master-of-advanced-engineering-engineering-management http://www.usq.edu.au/handbook/current/engineering-built-environment/MAEN.html Major studies objectives

The major study provides students with knowledge and skills in a specific discipline. The thee major study areas in the Master of Advanced Engineering are:

  • Structural Engineering Design

  • Engineering Management

  • Engineering Project Management

Link to comment
Share on other sites

Το ΠΜΣ "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" του ΕΑΠ έλαβε εξαιρετική αξιολόγηση από την επιτροπή εξωτερικής αξιολόγησης και στοιχίζει για την ολοκλήρωση του 3500 ευρώ. Είναι από τα πιο χαμηλά δίδακτρα που υπάρχουν σε ΠΜΣ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Edited by geoste
Link to comment
Share on other sites

Για τα διδακτρα του ΕΑΠ εχω ακουσει και εγω οτι ειναι απο τα πιο οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θεωρειται καλο σαν προγραμμα η αν εχει καλη φημη.

 

Αλλα οπως ειπε και ο Γιαννης για να μπεις δεν ειναι και ευκολο, εχω ακουσει παιδια που τα καταφεραν με την πρωτη και αλλους με 5-6 φορες και να μην τα εχουν καταφερει ακομα, ειναι αμα σου κατει!!!

Link to comment
Share on other sites

Για το ΕΑΠ ειχα διαβασει καπου οτι απο περσι οι θεσεις ειναι πιο πολλες σε αρκετα τμηματα οποτε ισως εχεις καποια ελπιδα . Παρολαυτα δεν παιρνω και ορκο γιατι εχει καιρο που το διαβασα και δεν θυμαμαι που ωστε να παραθεσω λινκ... 2 γνωστοι που μπηκαν φετος σε αλλα μεταπτυχιακα εκει αλλα δεν ξερω αν το προσπαθουσαν καιρο.

Για το αν αξιζει ή οχι φανταζομαι αναφερεσαι στο υλικο που θα μαθεις γιατι ετσι κ αλλιως δεν δινουν καποιο εξτρα επαγγελματικο δικαιωμα τα μεταπτυχιακα αυτα. Οποτε αν το αντικειμενο ειναι ενδιαφερον για σενα και θες να μαθεις τοτε σιγουρα αξιζει σε οποια σχολη και να πας . Αν το θες απλα ως εξτρα χαρτι (το οποιο ενδεχομενως να μην ειναι και φτηνο) ισως με τα 3500-4000 μπορουσες να μαθεις 1-2 ξενες γλωσσες. 

Edited by lefe
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.