Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι κάθετοι ορίζοντες του Χονγκ Κονγκ!


Engineer

Recommended Posts

Ο Romain Jaquet Lagreze γεννήθηκε στο Παρίσι το 1987 και ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε την καριέρα του φωτογραφίζοντας αστικά τοπία, κατά προτίμηση από μεγάλο ύψος. Σε ηλικία 21 ετών μετακόμισε με την οικογένειάτου στο Χονγκ Κονγκ και εκεί πλέον γνώρισε τον ορίζοντα μιας πόλης με τεράστια κτήρια και πολύ ψηλούς ουρανοξύστες. Στο χάος των οικοδομικών τετραγώνων της μεγαλούπολης ο ουρανός φάνταζε μακρινός και ο Romain θέλησε να αποδώσει φωτογραφικά την αρμονία του.

 

Σκέφτηκε τότε ότι η κάθετη φωτογραφία της πόλης και των ουρανοξυστών ήταν ο καλύτερος τρόπος και απλώς γύρισε τοκεφάλι προς τα επάνω. «Μια μαγεία με συνεπήρε και σκέφτηκα ότι οκόσμος θα έπρεπε να γνωρίσει τον ουρανό τους Χονγκ Κονγκ μέσα από τα κτήρια. Έβγαλα πολλες φωτογραφίες και καθεμία ήταν και μια δήλωση ζωής μέσα σε αυτό το χάος, την πυκνότητα αλλά και τη ζωντάνια αυτής της πόλης», λέει ο ίδιος.

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Πηγή: http://perierga.gr/2...

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.