Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο για το παθητικό κτίριο - Passive House Basics


Recommended Posts

Η επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics, που μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει 300 μηχανικοί, συνεχίζεται με το ένατο στη σειρά και τρίτο στην Αθήνα σεμινάριο, που θα γίνει με χορηγό και οικοδεσπότη την VITEX στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής, το Σάββατο 8 Μαρτίου.

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό το νέο λογισμικό ενεργειακού ισοζυγίου σε γραφικό περιβάλλον DesignPH.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς όλων των κλάδων, Φυσικούς των κτιρίων και υλικών, εφαρμοστές παθητικών συστημάτων. 

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου PASSIVE HOUSE BASICS υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και να μας αποστείλετε την απόδειξη με email στο [email protected] ή με φαξ στο 211 4088417, μαζί με τα στοιχεία σας.

2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ συμπληρώνοντας την «Φόρμα Εγγραφής μέλους». Αφού καταθέσετε την συνδρομή σας στον παραπάνω λογαριασμό τραπέζης, συμπληρώνετε και αποστέλλετε και τη φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας στο τέλος της απόδειξη πληρωμής.
3. Εφόσον είστε ήδη μέλος του ΕΙΠΑΚ, συμμετέχετε δωρεάν συμπληρώνοντας μόνο τη φόρμα συμμετοχής

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι θέσεις ειναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: http://www.biomassenergy.gr 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.