Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέος απόφοιτος Μηχ, Η/Υ-απορίες


Recommended Posts

Πιαδιά χαιρετώ και συγχαίρω για την προσπάθειά σας.

Είμαι νέος πτυχιούχος του τμήματος Μηχ.Η/Υ κ΄ Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κλασικά, τα έχω λίγο χαμένα και ψάχνω να βρω έναν μπούσουλα για να αρχίσω να ψάχνω σιγά σιγά. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ. Από όσο ξέρω, χρειάζονται εξετάσεις για να γραφτώ (πάνω στη Διπλωματική?). Το θέμα είναι αν πρέπει να γραφτώ άμεσα, δλδ να δηλώσω συμμετοχή στις επόμενες εξετάσεις (Ιούνιο λογικά)? Και μέχρι τότε θα μπορώ να δουλέψω πχ σε κάποια εταιρεία? Αυτά για αρχή και γενικά θα χαρώ να δεχτώ όσες περισσότερες συμβουλές γίνεται για κάποιον που ξεκινάει τώρα το ψάξιμο.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Edited by Velissarios Manolitsis
Link to comment
Share on other sites

Ψάξε και τα σχετικά θέματα στο φόρουμ και θα βρεις πολλές απαντήσεις. Άμεσα δεν χρειάζεται (πρότασή μου) να γραφτείς αν δεν έχεις κάτι στα σκαριά γιατί με το που γίνουν οι εξετάσεις ξεκινάνε αυτόματα και οι εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ. Σε εταιρείες κλπ δουλεύεις και έτσι, το ΤΕΕ το χρείαζεσαι για να δουλεύεις ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε αν γραφτείς στο ΤΕΕ θα σου στείλουν να πληρώσεις ΤΣΜΕΔΕ και θα το πληρώνεις ειτε εργάζεσσαι είτε όχι. Για να μπείς ΤΕΕ όντως δίνεις κάτι εξετάσεις εντελώς χαλαρές και τυπικές. Καλύτερα ψάξε για δουλειά και αν χρειαστεί η εγγραφή στο ΤΕΕ για καμιά μελέτη και υπογραφή το κοιτάς με τον εργοδότη. Ας σου απαντήσουν και οι ποιό σχετικοί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

δεν νομιζω ως Μηχανικος Υπολογιστών να χρειάζεται να υπογράψεις κάτι. Μαλλον ως προγραμματιστής θα εργαστείς. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γραφτεις ΤΣΜΕΔΕ γιατι μετά θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.