Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή


Engineer

Recommended Posts

Ηλεκτρονική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) όσοι επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της ΕΛΣΤΑΤ θα υποβάλλονται από σήμερα 5 Μαρτίου 2014 μέχρι την 5η Απριλίου 2014. Το Μητρώο αυτό, που τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο 2014.

 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

 

Οι ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων). Το έργο του ιδιώτη συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

 

Η επιλογή των ιδιωτών συνεργατών γίνεται με ένα σύστημα βαθμολόγησης τέτοιο, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η αποτελεσματικότητα των ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

 

Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημόσιου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής σε αυτό το Μητρώο.

 

Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν στη διεύθυνση http://circa.statist...db/f?p=998:5558

 

Πηγή: http://www.tovima.gr...cle/?aid=573575

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Τόσους πασοκτζήδες είχαν διορίσει, τι έγινε, πήραν συνταξη απ τα 25 έτη υπηρεσίας ή δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.