Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγή Μηχανικού για τον 4178/13


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

έχω μία δήλωση σε κατάσταση "ΥΠΑΓΩΓΗ" στον 4178, και θα ήθελα να προχωρήσω στην αλλαγή μηχανικού. Έκανα την αίτηση μέσω του συστήματος αλλά δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. 

Ποια η ακριβής διαδικασία, πρέπει να πληρώσω κάτι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει αυτός στον οποίο θα πάει δήλωση να κάνει αποδοχή. Οπότε επικοινώνησε με τον συν/φο που θα αναλάβει για τα περαιτέρω...

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα.

με ενημερωσε ο συναδελφος οτι δεν εχει δει κατι.

καποιος αλλος συναδελφος μου ειπε οτι θα πρεπει να πληρωθει κατι μεσω πιστωτικης, 10-15€ νομιζω

Link to comment
Share on other sites

Η δήλωση δεν πάει αυτόματα στο νέο συν/φο, θα πρέπει να πάει σε οποιαδήποτε δήλωση και να κάνει αποδοχή της συγκεκριμένης, μετά θα περάσει στην καρτέλα του...

Για 4178 δεν θυμάμαι να πληρώθηκε κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Σε μία περίπτωση που είχα εγώ, έτσι είχε γίνει αλλά θα τους πει και τον α/α της δήλωσης γιατί θα πρέπει να γράψει τη συγκεκριμένη (δεν γίνεται αυτόματα).

Δηλαδή εσύ τους κάνεις πάσα την δήλωση αλλά δεν περνάει αυτόματα σε αυτόν, πρέπει να την αποδεχτεί χειροκίνητα γράφοντας και τον α/α.

 

Link to comment
Share on other sites

Δηλώση του Ν4178/2013.

Κανει παραίτηση ο μηχανικος.

Εγω δεν μπορω να ανοίξω νέα Δήλωση του Ν4178. Ανοίγω μία καινούρια στον Ν4495. Πηγαίνω και κάνω αποδοχή αλλαγής μηχανικού. Μου βγάζει μήνυμα επιβεβαίωσης. Που ειναι η δήλωση οεο??

Δεν την βρισκω ούτε στον Ν4495, ούτε στον Ν4178.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Δεν ανοίγεις νέα δήλωση. Αν η δήλωση που "έστειλε" ο παλιός μηχανικός ήταν στον 4178 πας σε μια οποιαδήποτε δήλωση του 4178 πατάς "αιτήματα" και μετά "αποδοχή αλλαγής υπεύθυνου μηχανικού δήλωσης". Συμπληρώνεις τον Α/Α και πατάς αποδοχή. Η δήλωση θα έρθει σε εσένα συνήθως σε λίγα λεπτά, το αργότερο την επόμενη ημέρα. Μετά την μεταφέρεις εσύ στον 4495. Εννοείται πρέπει να έχεις ΥΔ παραίτησης του παλιού και εξουσιοδότηση ιδιοκτήτη για μεταφορά σε εσένα.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

@ danaikaterina: τελικά η διαδικασία μπορεί να γίνει και ανοίγοντας νέα δήλωση 4495. Το έκανα πριν λίγο. Στον 4495 έκανα το αίτημα έχοντας τις Υ.Δ. στη διάθεσή μου και την επόμενη ημέρα η δήλωση άλλαξε διαχειριστή στον 4178 και ήρθε σε εμένα. Προσοχή: θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν πριν την αλλαγή διαχειριστή (π.χ. οριστική υπαγωγή). Εκεί (στον 4178) έκανα αίτημα για μεταφορά στον 4495 και αυτόματα μεταφέρθηκε και ήρθε στον 4495 σε κατάσταση Αρχικής Υποβολής για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές-προσθήκες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.