Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προχωρά η ενίσχυση των δικαιούχων υποψήφιων ενεργειακών επιθεωρητών


Engineer

Recommended Posts

Βλέπεις την ανακοίνωση κ λες για να μου επιστραφούν 200 ευρώ από αυτά που έχω δώσει και είναι και από επιδότηση του ΕΣΠΑ δημιουργούνται όλες αυτές οι επιτροπές; Μόνο η επιτροπή για τη καταπολέμηση της φτώχειας σε τρίτες χώρες δεν έχει εμπλακεί ακόμα , είναι δυνατόν;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τα χρηματα που δαπανωνται σε επιτροπες και παραεπιτροπες ειναι πολλαπλασια αυτων που θα επιστραφουν στους ενεργειακους επιθεωρητες...

Απορω σε τι χρειαζονται οι επιτροπες και ποσως κι αν δουλεψουν η συνεδριασουνε καθολου καμια φορα...

 

Αφου ολα ηλεκτρονικα ειναι, τι επιτροπες και μαλακιες?

Βλεπεις τα δικιολογητικα που εχει υποβαλει ο δικαιουχος, αν ειναι πληρη, κατατιθενται τα χρηματα του στον τραπεζικο λογαριασμο που επισης εχει υποβαλει ηλεκτρονικα.

Αν οχι, απορριπτεται...

 

Προς τι οι ολες επιτροπες...? Να αποφασισουν τι?

Στο τελος τα χρηματα του ΕΣΠΑ θα απορροφηθουν απο τις επιτροπες και δε θα μεινει φραγκο για την επιδοτηση...

 

"Επιδοτηση επιτροπων εγκρισης ενεργειακων επιθεωρητων"

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Μια πολύ καλοστημένη μηχανή από τη γέννησή της μέχρι σήμερα.... επιτροπές.... συγγραφή ΤΟΤΕΕ.... ειδικές άδειες.... σεμινάρια.... εξετάσεις.... και άλλες επιτροπές......  για κάτι που έπρεπε να κάνουν όλοι οι συνάδελφοι αυτόματα. Αλήθεια βγάζει κανένας σήμερα ενεργειακό πιστοποιητικό;;; και αν ναι αμείβεται πάνω από 50 €;;; Ντροπή και απογοήτευση νιώθω για αυτό το κράτος....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μου φαίνονται ακατανόητο όλο αυτό το κατεβατό "αρμοδιοτήτων" για ένα επίδομα ενίσχυσης.

 

Και πες εγώ είμαι άσχετος από προγράμματα και δεν ξέρω τι διαδικασίες χρειάζονται. Εδώ και τόσους μήνες είχαμε καταθέσει δικαιολογητικά και υποτίθεται περιμέναμε να γίνει ο έλεγχος και να έρθει και η σειρά μας (εδώ γελάμε). Τώρα διαβάζουμε οτι υπογράφηκε η απόφαση για την σύσταση ομάδας υλοποίησης. Δλδ. η ομάδα ακόμα δεν έχει συσταθεί????????

 

Και ύστερα μετά από όλη αυτή την κοροιδία, έχω αρχίσει πλέον να αμφιβάλλω και για το αν θα πάρουμε χρήματα. Γιατί;

(i) Παρακολουθεί την πορεία εφαρµογής των κατηγοριών πράξεων που διαχειρίζεται και ειδικότερα τη χρηµατοοικονοµική πρόοδό τους, τους ποσοτικοποιηµένους δείκτες και τις προοπτικές εξέλιξής τους και εισηγείται προτάσεις αναθεώρησης τους στη Μονάδα Εφαρµογής ∆ράσεων στους τοµείς Ενέργειας & Φυσικού Πλούτου Β1 (εφεξής αναφερόµενη ως Μονάδα Β1).

 

Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουμε την σχέση όλων των παραπάνω με την «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ∆ΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Ι∆ΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ».????????

 

Λοιπόν εντάξει. Τα γνωστά. Μια παροχή που την λιβανίζουν για καιρόοοοοοοο....για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να βρουν την επόμενη "παροχή". Τη δουλειά τους κάνουν. Ψάχνουν για χαχόλους. Και βέβαια αυτό είναι άλλο ένα μικρό θέμα για το οποίο ασχολούμαστε με 100αδες ποστ για να απασχολούμαστε πάντα με κάτι πέρα από το βασικό μας πρόβλημα.

 

Θα τα παρατήσω και εγώ και θα γράφω ποιήματα.

Θα υπογράφω "ποιητής, πρώην αρχιτέκτονας, οσωνούπο ενισχυμένος, ήδη δικαιούχος & υποψήφιος ενεργειακός επιθεωρητής"

 

πηγή έμπνευσής μου θα είναι και η "αξιοποίηση των συµπερασµάτων των αξιολογήσεων των Προγράµµατων Ανάπτυξης Ανθρωπίνου ∆υναµικού." 

 

Κατοχυρώνω τους τίτλους των πρώτων ποιήματων που θα γράψω:

 

"Οι Μονάδες των Τομέων",

 

"Ωδή στο ΕΣΠΑ"

 

"Η Μεγάλη Συνεργασία των Μονάδων ΒΚ25 & Μ32, με την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή ΕΥ.ΠΕ.ΜΑΣ.ΠΗΔ.ΑΝ, την Εθνική Αρχή Συντονισµού, το Υπερεθνικό Αξιώμα Επιτήρησης και της αρμόδιας Επιτροπής Παροχής Πληροφοριών στους παραπάνω"

 

το τελευταίο ειδικά προβλέπεται να ξεπεράσει σε μέγεθος τα έργα του Ομήρου.

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ......οσοι καναν σεμινάρια μεχρι οκτωμβριο να παρουν 300 ευρω από εσπα, το παιδεύουμε 8 μηνες....οι αιτησεις ηλεκτρονικες, τα στοιχεια όλα σε υπουργειο , και μας ταλαιπωρουν....επρεπε σε ένα διμηνο να τελειωνει το θεμα.....

σοβαρες επιδοτήσεις εκατοντάδων χιλιαδων ευρω σε χιλιαδες αιτησεις περσι τις τελειω\σαν σε 5 μηνες, επειδή ετσι θελαν....μλαω για πρόγραμμα μικρομεσσαιων που ειχε και 2 αξιολογήσεις!!!!!!!!!....

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας το κείμενο για την σύσταση της "ομάδας έργου"..νόμιζα ότι αφορούσε τη σύσταση επιτροπής της Τρόικας...!!!

 

Τελικά δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε για το μόριο σαν χώρα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτο! Φτιάξανε ομάδα εργασίας για το αυτονόητο!

 

Ένας άνθρωπος με γνώσεις χρήσης βάσης δεδομένων μπορεί σε 10 λεπτά να έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο των δικαιούχων και μετά σε συνεργασία με αντίστοιχο υπάλληλο του taxis μπορεί να κάνει επαλήθευση και των εισοδημάτων που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.