Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημόσια διαβούλευση για το new deal στα φ/β


sakatis

Recommended Posts

Καλημερα! Εχεις λογαριασει φιλε alej οτι αυτες οι αποφασεις καταστρεφουν την επιχειρηματικοτητα στην Ελλαδα..επιχειρησεις δεν κανουν μονο 5 μεγαλοι αλλα τα πολλα χρηματα ερχονται απο χιλιαδες μικρες επενδυσεις..εχεις λογαριασει φιλε alej ποσα χρηματα θε χασει το Ελληνικο Κρατος τα επομενα 20 χρονια απο την παντελη ελλειψη επιχειρηματικοτητας για να κερδισει 500 εκατομμυρια ευρω με μονομερη αθετηση συμβασεων..μπορουσε να το κανει εθελοντικα..οχι ετσι.αυτα τα κανουν μονο Εθνικοι Προδοτες και δοσιλογοι..οσον αφορα εμενα μου μειωσε την τιμη για παρκο του 2011 στην Κρητη κατα 43%...οπως καταλαβαινεις δεν βγαινει με 43% μειωση και με εξαναγκαζει με φασιστικο τροπο να χρεωκοπησω και να κλεισω το σπιτι μου..η ιδια η Πατριδα μου με οδηγει με πρωτοφανες μισος,στον αφανισμο..για ποιο λογο; Τι εφταιξα; Ειμαι εγκληματιας επειδη επενδυσα στο Ελληνικο Κρατος;; Πως μπορω να τους τιμωρησω και εγω για την καταστροφη της οικογενειας μου; Η ιστορια θα δειξει!!

Edited by gianniskriti
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

.........; Πως μπορω να τους τιμωρησω και εγω για την καταστροφη της οικογενειας μου; Η ιστορια θα δειξει!!

 

 

Να ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ (και εναλλακτικα ΝΔ)

ΝΑ ψηφιζεις βουλευτες που εχεις δει στην τηλεοραση.

ΝΑ ψηφιζεις βουλευτες που εχουν καποιο ονομα με κυρος (πχ μητσοτακης, παπανδρεου, καραμανλης κλπ).

ΝΑ ψηφιζεις βουλευτες που εχουν σκοπο το καλο της πατριδας και αρα και της οικογενειας σου (δηλ ολοι οι επαγγελματιες πολιτικοι)

Να ψηφιζεις αντιπροσωπους που εχουν κατι να σου προσφερουν (διορισμο κλπ)

ΝΑ ψηφιζεις μια φορα τα 4 χρονια (τελευταια ειναι της μοδας να το κανουμε πιο συντομα γιατι ετσι μας αρεσει) και κατοπιν να μην ασχολησαι με τα κοινα γιατι φροντιζουν αλλοι για σενα.

........

........

........

Link to comment
Share on other sites

Εγω θελω να θεσω ενα απλο ερωτημα:

Οι τιμες των διοδιων αυξονται συνεχως επειδή έχουν υπογράφει κάποιες συμβάσεις από το κράτος με τους μεγαλοεργολαβους και δεν μπορουν να τις αθετησουν/ σπασουν.

Τα Φ/Β και γενικα οι ΑΠΕ εχουν υπαγραψει και αυτοι καποιοι συμβασεις.

 

Πως έρχεται το " κρατος " να τροποποιεί μονομερώς αυτες τις συμαβσεις μονομερως και καταχρηστικα και τις αλλες δεν τολμαει να τις σπασει?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Μaneni και Bill22 συμφωνω απολυτα σε οτι λετε! Εδειξαν μισος σε αυτο που εκαναν..μεσα σε ολα εδωσαν 5ετη παραταση με 0,09 λεπτα..δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα πλεον.κριμα πραγματικα..κριμα και για εσας του μηχανικους γιατι πιστευω οτι ειδικα τα οικιακα ειχαν λαμπρο μελλον στην Ελλαδα λογω κλιματος.μεσα απο αυτα θα μπορουσαν να δουλεψουν καποιοι ανθρωποι απο τον κλαδο σας και να βγαλουν ενα κομματι ψωμι,και να παραγετε καθαρη Ελληνικη ενεργεια σε ωρες αιχμης στην καρδια της καταναλωσης..τα καταστρεψαν ολα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Από το 2007 ως το 2010 δούλευα σε μια εταιρεία που ξεκίνησε με τις αδειοδοτήσεις και από τις αρχές του 2009 μπήκε στο κομμάτι των εγκαταστάσεων. Όταν τότε με παρακάλαγε το αφεντικό να στήσω ένα 20άρι στην Καρδίτσα πληρώνοντας μόνο τον εξοπλισμό στην τιμή χονδρικής προκειμένου να έχει να δείχνει έργα ως feedback, τα έβαλα όλα κάτω και είπα όχι. Για τέσσερεις κυρίως λόγους:

 

  1. Είχε ήδη ξεκινήσει η χρηματοπιστωτική κρίση το 2008 και την έβλεπα να πλησιάζει και την Ελλάδα.
  2. Δεν εμπιστευόμουν το Ελληνικό κράτος για να συμβληθώ για 20 χρόνια μαζί του
  3. Κανένας από τους μεγάλους δεν είχε μπει δυνατά στο κομμάτι αυτό.
  4. Τα ΦΒ είχαν ήδη όλα τα χαρακτηριστικά μιας φούσκας

 

Αυτό που θα πω είναι λίγο σκληρό και ίσως να μην ακουστεί καλά σε κάποιους, αλλά θεωρώ ότι υπήρχαν τριών κατηγοριών σύμβουλοι/εγκαταστάτες

  1. Αυτοί που όντως δεν έβλεπαν που πάει το πράγμα και μπορώ να τους χαρακτηρίσω ως αφελείς ή άπειρους.
  2. Αυτοί που ξέραν αλλά κοίταξαν να τα αρπάξουν από όπου μπορούν
  3. Αυτοί που ξέραν, παρουσίαζαν όλα τα στοιχεία στους επενδυτές και τους άφηναν να αποφασίσουν μόνοι τους και να πάρουν το όποιο ρίσκο.

Όσον αφορά αυτούς που επένδυσαν:

 

Ναι είναι άδικο να σου αλλάζει κάποιος τους κανόνες στη μέση του "παιχνιδιού", αλλά όποιος πίστευε ότι στις επενδύσεις δεν υπάρχουν ρίσκα ή πίστευε ότι σε χώρα με περισσότερη ηλιοφάνεια από τη Γερμανία θα πληρώνεται την kwh περισσότερο από τους Γερμανούς επενδυτές και με εγγυημένο συμβόλαιο 20ετίας -και ιδίως όταν αυτή τη χώρα την λένε Ελλάδα- τότε και αυτόν μπορώ να τον χαρακτηρίσω μόνο ως αφελή.

Link to comment
Share on other sites

Ρουμελιωτης τα ξερεις με ανακριβειες τα πραγματα αλλα επειδη δεν εχω χρονο να σε διορθωσω τωρα φανταζομαι οτι καποιος αλλος θα το κανει.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.