Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προσθήκη καθ' ύψος μεταλλικής κατασκευής.


 
dora22

Recommended Posts

δηλαδη το μετρήσατε 7.9μ, ξέρατε ότι ειναι 7.9μ και το προκάτ το κάνατε 8μ?

 

το αν σου φάγαν τελικά 10εκ, γι'αυτό υπάρχουν και οι δικηγόροι , φουλ ειναι ο τόπος και απ'αυτούς. Πάντως δεν τα διεκδικείς με το ξύσιμο.

 

η βλακεία (επιεικως) ειναι ότι κάνατε του κεφαλιού σας (και εσύ και ο κατασκευστής, τουλάχιστον όπως μας τα έχεις περιγράψει) με την απίστευτη βλακεία να καταστρεψετε και τον τοίχο του γείτονα αφού φτιάξατε μεγαλύτερο το προκάτ (γιατί εγώ θ'άποδεχτώ σαν νόμιμη την υφιστάμενη κατάσταση μέχρι αποδείξεως του εναντίον).

 

προσωπικά πιστεύω ότι πάντα θα'χεις πρόβλημα ειτε υγρασίας, είτε θα τον κουτουλήσεις σ'εναν σεισμό είτε δεν ξέρω γω τι άλλο κάνατε εκεί.

 

δεν πιστεύω να τους στέλνεις και τα νερά από τη σκεπή σου, δίπλα?

 

Όχι δεν του στέλνω νερά από την σκεπή.Να σας ρωτήσω κάτι γιατί εγώ δεν έχω τις δικές σας γνώσεις οπωσδήποτε,αλλά αν είχα χτίσει εγώ πριν χτίσουν οι διπλανοί,δεν θα ήταν ασουβάτιστη η μεσοτοιχία μας στο σημείο του σπιτιού?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γι'αυτο πληρώνεις μηχανικό, (και) επειδή δεν τα ξέρεις

 

απο το τι ειναι κοινη πρακτικη μεχρι το τι ειναι σωστο (νομικά και τεχνικα) ειναι 2 δρόμοι παράλληλοι που τέμνονται απλά στο άπειρο.

 

αν γινει οτιδήποτε θα επικαλεστείς (εσύ, ο μηχανικός, κλπ) την κοινη πρακτική σαν δικαιολογία?

 

φαινεται ότι τελικά "το 99" όπως λες και συ, δίδαξες πολύ λιγότερα από τα αναμενόμενα.

 

edit: περι σοβατίσματος: θα ειχε μεινει ασοβάτιστη μονο αν εσυ το επιθουμούσες. επίσης η σκεψη που κάνεις αυτή τη στιγμή ειναι πολύ πονηρή

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορεί η σκέψη να είναι πονηρή (που είναι), αλλά δεν είναι ψέμα. Πως θα σουβατιστεί το τμήμα που εφάπτεται στον αντισεισμικό αρμό ή που παλιότερα ήταν σε επαφή; Αναγκαστικά σουβάτιζε αυτός που έχτιζε πρώτος και ο άλλος κολλούσε (ή στον αρμό ή στον τοίχο)...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γεια σας και απο μένα.Ειμαι καινουριος στο forum και εχω παρόμοιο θέμα.Ειμαι χτισμενος σε διπλοκατοικία με οριζοντια ιδιοκτησία και εχω όμωρες κολώνες και μεσοτοιχία στον πρώτο όροφο.Πρόσφατα έκανα προσθήκη προκάτ και αφησα όλη την κολώνα και 10 ποντους κενο για να χτίσει μπετό ο δίπλα.Το κακό είναι πως η άδεια που εβγαλε η μηχανικος που συνεργάζεται ο εργολάβος είναι μεταλλική με ''Η'' και αγκύρια και δειχνουν οτι πατανε στις ομωρες κολώνες με τον δίπλα.Θα μπορέσει αυτός να βγάλει αδεια να σηκώσει κολώνες με μπέτο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.