Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178


Recommended Posts

19 ώρες πριν, anpap said:

σε δήλωση του ν.4178/2013 με ημερομηνία υπαγωγής 01/06/17  και οριστική υπαγωγη στις 28/03/18 τώρα η συμβολαιογράφος που θα τροποποιήσει τη σύσταση μας ζητάει να κάνουμε αιτημα να γυρίσει η δήλωση σε προηγούμενο στάδιο και να συμπληρώσουμε στην τεχνική έκθεση οτι "οι αυθαιρεσίες έγιναν το 2004" αντι τη φράση που έχει γραφεί οτι "οι αυθαιρεσιες έγιναν μαζί με την οικοδομη(0Α ΧΧΧ/2004)" και ακόμα μια μικρή λεπτομέρεια αναλυτικού υπολογισμού των τετραγωνικών υπέρβασης ο οποίος όμως φαίνεται στο διάγραμμα κάλυψης.Την δήλωση έχει υπογράψει ο πατέρας μου που απο το καλοκαιρι έχει κάνει τα χαρτια του για σύνταξη.:wacko:

Πέραν απο παράλογο είναι και τραγικό αυτό που σου ζητάει. Εφοσον εχει κλείσει η δήλωση, δε γυρνάει πίσω. Άλλωστε θα βγει νέα βεβαίωση απο νέα δηλωση στην οποία το πολύ πολύ γράψε ότι είναι το 2004 οι αυθαιρεσίες! Επισης εξηγησε της, ότι τι σήμερον ημέρα σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά και ηλεκτρονικά εμβαδομετρούμε! Να τς φέρω εγώ όλα τα παράγωνα που χω αποτυπώσει με total να πάει να κάνει αυτή εμβαδομέτρηση αναλυτική στο χέρι!

Ακόμα μας ζητάει αντιγραφο σχεδίων με τη δηλωση οτι είναι ταυτόσημα με αυτα που έχουν ανέβει στο σύστημα κ.τ.λ 

Εδώ είναι θέμα συστημικό το οποίο θα έπρεπε να έχει λυθεί! Τουτέστιν ότι ανεβαίνει στο σύστημα θα έπρεπε να σημαίνεται με καποιου είδος υδατογράφημα

ώστε να μπορει να χρησιμοποιηθεί απο τον ιδιοκτήτη. Στη θέση σου θα τα έβγαζα κανονικά με τη δήλωση του πατέρα σου και παλιά ημερομηνία!

 

Link to comment
Share on other sites

laxanos

1. οταν θα κάνω τη νέα δήλωση για να εκδώσω τη νέα βεβαίωση που ακριβώς μου προτείνεις να γράψω την ημερομηνία των αυθαιρεσιων?

2. εννοείς στη δήλωση του πατέρα μου ότι είναι ταυτόσημα να βάλω παλια ημερομηνία και να φτιάξει νέα σφραγίδα αφου αυτή που ΄είχε την πέταξε?

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

1. Στο πεδίο της τεχνικής έκθεσης της δικής σου δήλωσης μπορείς να το γράψεις.

2. ( ε κι αυτός την πέταξε??). Εννοεί να εκτυπώσετε τα σχέδια της δήλωσης του πατέρα σου ΄με παλιά ημερομηνία προ συνταξιοδότησης και να τα σφραγίσει.

Link to comment
Share on other sites

Απαντησε η danai και στα 2.

Να προσθέσω μόνο στο δεύτερο, ότι φτιάξε γτ σίγουρα θα χρειαστεί ξανά η σφραγίδα άσχετα με τη συνταξιοδότηση.....

Link to comment
Share on other sites

τελικά ενημέρωσαν ως πότε θα πρέπει να  ανέβουν  τα αρχεία των δηλώσεων του Ν.4178/13 Iaxanos?

 

εχουμε απαντηση?

 

Συνάδελφοι καλημέρα, ξαναρωτάω μιας που πέρασε κάποιος καιρός και η ημερομηνία που τα δικαιολογητικά των δηλώσεων σύμφωνα με την νομοθεσία έπρεπε να ανέβουν στο σύστημα, από πλευράς Υπουργείου έχουμε ενημέρωση αν δόθηκε παράταση και ως πότε πρέπει να ανεβούν τα δικαιολογητικά των δηλώσεων του Ν4178/13 ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα,

το αναλυτικό προυπολογισμό στον 4178 μπορούμε και να μην τον ανεβάσουμε σαν αρχείο αφού δεν ζητήται?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα,

όταν προσπαθώ να ανεβάσω ένα αρχείο στον 4178 σε οριστική υπαγωγή, δεν με αφήνει. Για να αντικαταστήσω ένα αρχείο πρέπει να γυρίσω την δήλωση σε υπαγωγή, να κατεβάσω το αρχείο και να ανεβάσω το νέο?

Ευχαριστώ!

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.