Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178


Recommended Posts

15 ώρες πριν, alfisti1978 said:

Επίσης στην Οριστική Υπαγωγή για ποιό λόγο δεν με αφήνει να αφαιρέσω αρχείο που έβαλα από λάθος? (στην Θέση Υπεύθυνης Δήλωσης έβαλα φωτογραφία)???

Μήπως κάνουμε καποιο λάθος?

Στην οριστική υπαγωγή δεν μπορείς να ακυρώσεις αρχείο.... μπορείς όμως να ανεβάσεις την υπεύθυνη δήλωση σωστά προσθέτοντας "ορθή επανάλειψη" ή να κάνεις αίτημα να γυρίσει η δήλωση σε υπαγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου, κακώς εστάλει η επιστολή αυτή, κακώς θα πράξει ο υπουργός αν την αποδεχθεί, κακώς θα πράξει αν δώσει κι άλλη παράταση, τόσο στην υποβολή σχεδίων του 4178, όσο και στην έκπτωση του 10% του 4495!!!!

Αν γίνει οτιδήποτε από τα παραπάνω επιβεβαιώνεται η "μπανιοξεφτίλα" που μας περιβάλλει.....

 

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πηγές ΥΠΕΝ

Από επίσημες πηγές του ΥΠΕΝ γίνεται γνωστό ότι ο αρμόδιος υπουργός ΠΕΝ Γ. Σταθάκης «είναι κατ αρχήν αντίθετος και στις δύο περιπτώσεις να δοθούν νέες παρατάσεις». Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ως εκτίμηση τους ότι «είναι μικρή έως μηδενική η πιθανότητα να δοθεί παράταση για την έκπτωση των προστίμων αυθαιρέτων», που λήγει στις 8 Απριλίου 2019, και ότι «με βάση τις εισηγήσεις που υπάρχουν και τους λόγους που προβάλλονται σίγουρα θα εξεταστεί και μάλλον θα δοθεί μικρή παράταση για την ολοκλήρωση των υπαγωγών του ν.4178/13». Και στις δύο περιπτώσεις εάν θα δοθεί η όχι νέα παράταση θα αποφασιστεί και θα γίνει γνωστό λίγες ώρες πριν την εκπνοή των αντίστοιχων προθεσμιών.

 

http://tdm.tee.gr/afthaireta-ti-eksetazetai-gia-ekptoseis-prostimon-kai-oloklirosi-ypagogon/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα, τελικα μεχρι ποτε ειναι η νεα παραταση για σχεδια 4178? ενα μηνα ή έξι? εγω διαβάζω για ένα μήνα περοτι ειχαν προαναγγειλει νεα εξαμηνη..  http://ecopress.gr/?p=19784.. εσεις? (με σχετικό λινκ παρακαλώ)

Link to comment
Share on other sites

Το ράδιο αρβύλα λέει ότι θα δοθεί μια ..τελευταία 3-6 μηνεσ.

Ομωσ η μόνη λύση αν θελουμε να σταματήσουμε να βλέπουμε αυθαίρετα με 400€ και κανένα αρχείο στο σύστημα η σχέδιο στον πελάτη, είναι να δοθεί μια μικρή τελευταία παράταση με αυστηρή ειδοποίηση απο το Επιμελητήριο προς ολους μας και μετά τέλος! 

Δε γίνεται να διαιωνίζεται αυτό το πανηγύρι με την υποβολή σχεδίων, μια απόφαση είναι ας καθίσουν όλοι να τα συμμαζέψουν.

 

Edited by sarcs
Link to comment
Share on other sites

Είναι απαραίτητο να δοθεί  παράταση στον Ν.4178 για την ανάρτηση των δικαιολογητικών και μόνο. Το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει ακόμη διαθέσει τις αεροφωτογραφίες  της κρίσιμης ημερομηνίας , ως όφειλε, προς απόδειξη του χρόνου κατασκευής των αυθαιρέτων . Εξ άλλου η παράταση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο δημόσιο. Αν δεν δεν δοθεί παράταση χιλιάδες μηχανικοί εγκλωβίζονται με υπαιτιότητα του υπουργείου. 

 

 

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αρ. Τροπολογίας: 2129/238 22.4.2019
Περιγραφή: Ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

site Βουλής

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11000770.pdf

τροποποίηση διατάξεων του 4495

Συζήτηση για παράταση έως 03-11-2019

Edited by nisorvani
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα συνάδερφοι. Όταν λέμε "πρόσφατο Ε9"?Έχω υπόθεση οριστικής δήλωσης εδω και τουλάχιστον 2 έτη . Τότε μου είχε προσκομίσει ο πελάτης και το Ε9. αλλά εγώ τώρα θα ανεβάσω τα δικαιολογητικά στο σύστημα. Θα πρέπει να του ξαναζητήσω Ε9?? (πείτε οχι, πειτε οχι., πειτε όχι..)

Edited by lia11
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.