Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178


Recommended Posts

Την Παρασκευή τηλεφώνησα στο ΤΕΕ για επιβεβαίωση,  μου απάντησαν  οτι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την παράταση και θα συνεχιστεί όπως ισχύει σήμερα. Η ανησυχία μου ήταν κυρίως μηπως πρέπει η δήλωση  να βρίσκεται  σε οριστική υπαγωγή  για την υποβολή σχεδίων και  δεν θα μπορούμε την υπαγωγή να την οριστικοποιήσουμε. 

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

σωστα

αυτο εχει συμφωνηθει με το ΤΕΕ

Σε συνδυασμό  ωστόσο με την αναφορά του ότι η παράταση θα γίνει μέχρι την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων στα μέσα του 2020 έδωσε το μήνυμα ότι θα είναι έξι μηνών, όπως έχει ζητήσει το ΤΕΕ ή και μεγαλύτερης διάρκειας.

http://ecopress.gr/?p=25120

  • Thanks 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Παρά τις δηλώσεις επικρατεί ενας πανικός στους συναδέρφους. Υπάρχει δυσπιστία για το κατά πόσο θα συμπεριληφθεί και ο 4178 στην παράταση.

Link to comment
Share on other sites

Η παραταση της υποβολής αρχείων του 4178 αφορά επηρεάζει και εξυπηρετεί αποκλειστικά τους μηχανικούς. Η ΜΗ παράταση ποιον οφελεί; Θα είναι ντροπή πάντως να έχει βγει ο ίδιος ο υπουργός πριν μέρες και να έχει πει «δεν υπάρχει λογος ανησυχιας» και αύριο να μη δώσει παράταση και στην υποβολή αρχείων.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

6 λεπτά πριν, Vasili said:

Θα είναι ντροπή πάντως να έχει βγει ο ίδιος ο υπουργός πριν μέρες και να έχει πει «δεν υπάρχει λογος ανησυχιας» και αύριο να μη δώσει παράταση και στην υποβολή αρχείων.

Δεν θα διαφωνήσω. Αλλά αν μου επιτρέπεις έχω αμφιβολία αν καταλαβαίνει ο υπουργός (και ο εκάστοτε υπουργός) ολα όσα δηλώνει. Και το οτι δεν βγήκε μια επίσημη απόφαση μεχρι σήμερα που λήγει η διορία, μου το επιβεβαιώνει. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.