Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178


Recommended Posts

Συνάδελφε, από όσα περιγράφεις προφανώς η δήλωσή σου είναι σε κατάσταση οριστικής υπαγωγής, επομένως θα πρέπει να κάνεις αίτημα για μεταφορά σε υπαγωγή, πληρώνοντας το παράβολο των 10 ευρώ. Θα περάσει μία ημέρα για να ενημερωθεί το σύστημα από την πληρωμή και μετά θα γίνει η επαναφορά σε υπαγωγή. Τότε θα μπορείς να ακυρώσεις τα λάθος αρχεία και να στείλεις τα νέα.  

Θα πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί πλέον κάθε λάθος πληρώνετε.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι ότι αυτό ήταν λάθος του συστήματος, όχι δικό μου. Τσέκαρα να είναι η σωστή κατηγορία αρχείου επιλεγμένη, αλλά το σύστημα πήρε απλά την πρώτη επιλογή που υπήρχε στη λίστα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι κι εγώ είχα ξεκλειδώσει δήλωση 4178 και δεν μου ζητήθηκε. Είναι κάτι μήνες τώρα, αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι μου ετυχε και εμενα το ιδιο και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες.. Και σε ατυχο πεδιο , (ΤεχνικηΕκθεση) ,  διοτι το συστημα , παρολο που εκανα 4 φορες οπτικη επιβεβαιωση , το εβαλε εκει .
Εννοειται πως προσπαθω εδω και ποσες ωρες να συνδεθω τηλεφωνικα αλλα με κανενα αποτελεσμα.
Προς ενημερωση σας , τα τηλεφωνα ειναι 2103291548 , 2103291642 , 2103291647 , 2103291664, 2103291333. 
Λετε να κανω υποβαλω αιτημα ? 
Μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με αυτο ?
Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι με το ΣΑΠΙΟ συστημα διαχειρησης θα γινουν ΑΠΕΙΡΑ τετοια λαθη
Βεβαια ρωτοντας εμαθα οτι ξανα-ανεβαζουμε επιλεγοντας στο/το ιδιο πεδιο απλα αυτην την φορα το σωστο αρχειο , αν φυσικα καναμε εμεις το λαθος. Αν οχι , επειδη δικιο δεν μπορεις να βρεις,  τοτε ??

Edited by jimtasop
Link to comment
Share on other sites

On 8/10/2018 at 2:40 ΜΜ, GabeR said:

Προσπαθώντας να ανεβάσω ένα αρχείο στο σύστημα, μου το έβαλε σε λάθος κατηγορία. (Την οικοδομική άδεια στην ανάθεση του ιδιοκτήτη, παρ' ότι ήταν τσεκαρισμένη η οικοδομική άδεια.) Τώρα δεν με αφήνει ούτε να διαλέξω το άκυρο, ούτε να ανεβάσω κάτι άλλο στην ανάθεση ιδιοκτήτη. Πρέπει να γυρίσω τη δήλωση σε υπαγωγή;  Φοβάμαι ότι έτσι όπως λειτουργεί το σύστημα, θα γίνουν πολλά τέτοια λάθη.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι από τις 5 η 6 -10 -2018  και μέχρι σήμερα τα αρχεία ανεβαίνουν όπου θέλουν.

Ειδικά σε περιπτώσεις τακτοποιήσεων με  πολλά υποχρεωτικά  αρχεία , γίνεται ο κακός χαμός.

Επίσης το παρατήρησα σε "βαριά"  αρχεία.

Μέχρι τέσσερεις φορές σε μία περίπτωση προσπάθησα να ανεβάσω κάτοψη και την πήγαινε αλλού και μάλιστα στο ίδιο λάθος αρχείο πάντα και σε θέση αρχείου που δεν ήταν υποχρεωτική για την συγκεκριμένη τακτοποίηση.

Βαρέθηκα και τα παράτησα .

Τουλάχιστόν προσπαθώ να βάζω ακριβείς τίτλους στα pdf , ώστε αν και σε λάθος θέση να μπορεί να διαβάσει κάποιος περί τίνος πρόκειται.

Αλλά το θέμα είναι ότι τώρα αυτό φαίνεται και στην τελευτάια σελίδα του 5-σέλιδου.

Και εκεί είναι το πρόβλημα.

 

EDIT Στο παρακάτω μήνυμα

****Παρέλειψα να πω ότι μιλάω για Ν4495.

Edited by karanus
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο πίνακας με τα αρχεία στην τελευταία σελίδα του πεντασέλιδου φαίνεται μόνο στον 4495.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα επελεξα να υποβαλω αιτημα στον διαχειρηστη , συμφωνα με τα των ανακοινώσεων 01/03/2018 και 12/04/2018 ανηρτημενες στο ΤΕΕ , http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/auth4495 , και βασει οσα οριζουν οι διατάξεις της παρ.2α. αρθ2 της ΚΥΑ 27454/2631(14/11/2017). Στον Ν4178 επιλεγετε στην καρτελα Αιτηματα και απο εκει "Επαναφορα καταστασης δηλωσης απο οριστικη σε υπαγωγη" . Οι αλλες δυο επιλογες ειναι για αλλαγη μηχανικου και μεταφορα στον Ν4495. Απλα αιτιολογηστε γιατι και σας συμβουλευω να κρατησετε χρονολογιο την ωρα που ανεβαζετε αρχεια. Εγω το αιτιολογησα χρησιμοποιωντας το χρονολογιο (αλλωστε φαινεται), και η αιτηση μου εγκριθηκε ηδη, χωρις να υπαρξει χρεωση. Χρειαζεται και μια υπευθυνη δηλωση ( θα σας βγαλει στην αρχη ενα κειμενακι οπου θα σας λεει καντε save, οπως και να κρατησετε αντιγραφο της δηλωσης ΠΡΙΝ υποβαλετε το αιτημα. Να γνωριζετε οτι οι ακυρωτικες κινησεις φαινονται στο μητρωο του εργου σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.