Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μοναδικές προσφορές απόκτησης του Allplan


Techscience

Recommended Posts

Σε συνεργασία με την Nemetschek, η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους Έλληνες Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς μηχανικούς την δυνατότητα να αποκτήσουν το σχεδιαστικό πρόγραμμα Allplan σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, κάνωντάς το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ακόμα και σε σχέση με προγράμματα πολύ χαμηλότερων δυνατότητων.

 

Συγκεκριμένα οι προσφορές μας στοχεύουν σε 2 κατηγορίες χρηστών και είναι οι εξής:

 

 

Σε νέους μηχανικούς & νεοσυσταθείσες εταιρίες

Αφορά όλους τους νέους μηχανικούς που έχουν αποκτήσει το δίπλωμα τους τον τελευταίο 1 χρόνο (ή από την εγγραφή τους στο ΤΕΕ), ή σε νεοσύστατες εταιρίες που έκαναν έναρξη εργασιών μέσα στον τελευταίο 1 χρόνο. Σε αυτούς προσφέρουμε μια σημαντική έκπτωση 50%, με την οποία οι χρήστες θα αποκτήσουν ένα από τα κορυφαία σχεδιαστικά προγράμματα στον κόσμο, σε μία τιμή που δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

 

 

Σε μηχανικούς που έχουν αγοράσει αντίστοιχα προγράμματα

Αφορά όλους τους μηχανικούς ή εταιρίες που έχουν αγοράσει κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα, ελληνικό ή ξένο, (π.χ. AutoCAD, Cadware, Τέκτων, Idea 4M, Archicad, Revit, κ.α.) και διαθέτουν τα αντίστοιχα τιμολόγια. Σε αυτούς δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν το Allplan με έκπτωση έως και 40%, ως ένα κίνητρο για να συνεχίζουν να εργάζονται πλέον με το Allplan για όλες τις σχεδιαστικές ανάγκες. Για την ένταξη σε αυτήν την προσφορά απαιτούνται μόνο αντίγραφα των τιμολογίων αγοράς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6625268 ή στο [email protected]

 

Link to comment
Share on other sites

  Πες και τις τιμές να πάθουμε εγκεφαλικό.

 

Δηλαδή αν έχω κλείσει 2 χρόνια από την εγγραφή στο ΤΕΕ , κονομάω τόσο πολύ που δε χρειάζομαι έκπτωση.

 

 Τεό ρίξε τις τιμές.

Edited by spy1551
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ spy,

 

Επέτρεψε μου να απαντήσω στο σχόλιο που έκανες:

 

Σαφώς και δεν πιστεύουμε ότι μετά από τον 1ο χρόνο μπορεί κάποιος άνετα να αγοράσει ένα πρόγραμμα στην κανονική τιμή (όχι μόνο το δικό μας, αλλά οποιοδήποτε). Θα ήταν αστείο να το ισχυριστούμε αυτό, και μάλιστα θα μπορούσε κάποιος να δουλεύει 5-6 χρόνια και πάλι να μην έχει την δυνατότητα να αγοράσει ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

 

Η λογική πίσω από αυτό είναι άλλη: Συνήθως μέσα στον 1ο χρόνο ένας μηχανικός δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει μία αγορά προγράμματος (είτε για οικονομικούς λόγους, είτε έρευνας αγοράς, κτλ.), οπότε προσφέρουμε ένα κίνητρο με την έκπτωση 50% (που ελπίζω να μην αμφισβητείς και εσυ ότι είναι πολύ σημαντική), καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ένα καινούργιο γραφείο χρειάζεται και πολλά άλλα πράγματα ως εξοπλισμό.  Αντίστοιχα, μετά τον 1ο χρόνο συνήθως ένα μηχανικός έχει κάνει κάποια αγορά (χωρίς βέβαια αυτό να είναι και απόλυτο) και έτσι στην περίπτωση που θέλει να αποκτήσει το Allplan μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά της "απόσυρσης" που του δίνει το 40%. Αν λοιπόν όπως λες έχουν περάσει 2 χρόνια, θα έχει έκπτωση 40% και όχι 50%.  Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά...

 

Σε σχέση με τις τιμές, θα πρέπει να σου πω ότι παρόλο που δεν καθορίζουμε εμείς την τιμολογιακή πολιτική της Nemetschek, έχουμε καταφέρει να έχουμε στην Ελλάδα μία απόλυτα λογική τιμή σε σχέση με τις δυνατότητες του προγράμματος, μειωμένη κατά σχεδόν 50% σε σχέση με τις τιμές Ευρώπης. Αν υπολογίσεις και τις προσφορές που προανέφερα, τότε το πρόγραμμα έρχεται φθηνότερα ακόμα και από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα που είναι ευρέως διαδεδομένα στην Ελλάδα, τα οποία υπολείπονται αρκετά σε δυνατότητες, ευχρηστία και εξελιξιμότητα.

 

Ελπίζω λοιπόν να έγινα πιο κατανοητός και ελπίζω επίσης να επικροτείς τις προσφορές αυτές, άσχετα αν δεν μπορούν όλοι να τις εκμεταλλευτούν. Άλλωστε, θα θέλαμε να μην υπάρχουν καθόλου?

 

Ευχαρίστως να συζητήσουμε περισσότερα και τηλεφωνικά.

 

Link to comment
Share on other sites

  To ξέρω ότι η τιμή καθορίζεται από τα κεντρικά στη Γερμανία. Για τα τεχνικά γραφεία του εξωτερικού οι τιμές είναι λογικές.

Στην Ελλάδα εκτός από την κρίση , έχουμε και το φαινόμενο της ύπαρξης πολλών μεμονωμένων ελεύθερων επαγγελματιών.

 

  Βασικά για το Scia ενδιαφέρομαι πρωτίστως..

Edited by spy1551
Link to comment
Share on other sites

 

 

Πάντως όντως είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα.

 

 

Για το Allaplan λες?

Η τιμη δεν ειναι τοσο εξωφρενικη.

Ειναι αρκετα χαμηλοτερη απο το κλασσικο σχεδιαστικο που χρησιμοποιουμε ολοι, ονοματα δεν λεμε.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  Παλιότερα είχε παραπάνω από όσο θυμάμαι.

Το απλό Autocad που λες , προσωπικά το έχω αντικαταστήσει από το Ρώσικο freeware Nanocad 5.0 που είναι πολύ ελαφρύτερο , έχει τις λειτουργίες των τελευταίων εκδόσεων του Autocad και menu όπως οι παλιές που ήταν πιο εύχρηστο.

 

  Το Allplan όντως έχει πολλές δυνατότητες αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο είναι στην εκμάθηση.

Προς το παρόν αν βρω χρόνο θα ασχοληθώ με την εκπαιδευτική έκδοση του Scia να δω αν με βολεύει και γλιτώνω χρόνο στα μεταλλικά.

Μετά θα αρχίσω το παζάρι με το Θόδωρα ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.