Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών Ενεργειακών Επιθεωρητών


kampel81

Recommended Posts

Το ΥΠΕΚΑ αποφάσισε τη συγκρότηση πενταμελούς εξεταστικής επιτροπής για κάθε μία από τις κατηγορίες ενεργειακών επιθεωρητών.

 

Σκοπός των Επιτροπών είναι η διασφάλιση του αδιάβλητου, της ισοτιμίας και της διαφάνειας της εξεταστικής διαδικασίας για την εγγραφή στο οικεία Μητρώα Ενεργειακών Επιθεωρητών.

 

Έργο των Εξεταστικών Επιτροπών είναι:

  • ο καθορισμός του συνολικού αριθμού θεμάτων για κάθε κύκλο μαθημάτων,
  • η διατύπωση θεμάτων για τη δημιουργία ή και την ενημέρωση/ανανέωση Βιβλιοθήκης Θεμάτων, καθώς και η απόδοση των ορθών απαντήσεων και λύσεων,
  • ο καθορισμός του τρόπου βαθμολόγησης,
  • ο καθορισμός της διάρκειας της εξεταστικής διαδικασίας,
  • η επιλογή των θεμάτων κάθε εξεταστικής περιόδου και η παράδοσή τους στο ΤΕΕ και
  • η εξέταση τυχόν ενστάσεων υποψηφίων επί του περιεχομένου των θεμάτων των εξετάσεων
Σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ, τις Εξεταστικές Επιτροπές θα αποτελούν οι:

 

Α. Εξεταστική Επιτροπή Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων

  • Κωνσταντίνος - Ευάγγελος Αραβώσης του Γεωργίου με ΑΔΤ Χ 573596, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Χίνη του Παναγιώτη με ΑΔΤ Σ 163470, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΜΠ.
  • Γαρυφαλλιά Γιδάκου του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΕ 579952, Γενική Επιθεωρήτρια της ΕΥΕΠΕΝ, εκπρόσωπος ΥΠΕΚΑ, με αναπληρωτή το Δημήτριο Αθανασίου του Βησσαρίωνα με ΑΔΤ ΑΖ 541983, υπάλληλο ΥΠΕΚΑ με διάθεση στο γραφείο Υπουργού ΠΕΚΑ.
  • Θεόδωρος Παπαδόπουλος του Νικολάου με ΑΔΤ Χ 439495, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρώτρια την Αθηνά Γαγλία του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΕ 019394, Μηχανολόγο Μηχανικό.
  • Δημήτριος Αραβαντινός του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΗ 651118, Πολιτικός Μηχανικός, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρωτή τον Λάμπρο Μανασή του Βασιλείου με ΑΔΤ Χ 543141, Μηχανολόγο Μηχανικό.
  • Ιωάννης Καλδέλης του Κλεάνθη με ΑΔΤ Ν 145909, Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά, εκπρόσωπος ΕΕΤΕΜ, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Τσολάκη του Σωτηρίου με ΑΔΤ Ν 460238, Μηχανολόγο Μηχανικό.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο Δημήτριος Παπαδημητρίου του Παναγιώτη με ΑΔΤ Ν 061554, Επιθεωρητής Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Αγγελική Γαλάτη του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΕ 039257, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ.

 

Β. Εξεταστική Επιτροπή Ενεργειακών Επιθεωρητών Συστημάτων Θέρμανσης

  • Κωνσταντίνος - Ευάγγελος Αραβώσης του Γεωργίου με ΑΔΤ Χ 573596, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Χίνη του Παναγιώτη με ΑΔΤ Σ 163470, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΜΠ.
  • Περικλής Λώλος του Ανδρέα με ΑΔΤ Ν 144149, Επιθεωρητής Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ, εκπρόσωπος ΥΠΕΚΑ, με αναπληρώτρια τη Μαργαρίτα Πετρολιάγκη του Σταματίου με ΑΔΤ ΑΙ 0222271, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ.
  • Κωνσταντίνος Μπαλαράς του Άγγελου με ΑΔΤ Χ 055146, Μηχανολόγος Μηχανικός, Προϊστάμενος Δ/νσης Ερευνών ΙΕΠΒΑ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρωτή τον Χρυσόστομο Δούκα του Χρήστου με ΑΔΤ Χ 135723, Μηχανολόγο Μηχανικό.
  • Μαρία Κουή του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ Χ 003779, Χημικός Μηχανικός, Καθηγήτρια ΕΜΠ, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Βουρλιώτη του Ιωάννη με ΑΔΤ Χ 009969, Μηχανολόγο Μηχανικό, Ερευνητικό Προσωπικό ΕΜΠ.
  • Γεώργιος Αλέξης του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ Ν 090666, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά, εκπρόσωπος ΕΕΤΕΜ, με αναπληρωτή το Δημήτριο Σιάχο του Νικολάου με ΑΔΤ Ν 500027, Μηχανολόγο Μηχανικό.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μαγδαληνή Ναούμ του ΜΙχαήλ με ΑΔΤ Λ 012388, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Αγγελική Γαλάτη του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΕ 039257, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ.

 

Γ. Εξεταστική Επιτροπή Ενεργειακών Επιθεωρητών Συστημάτων Κλιματισμού

  • Ευάγγελος Χίνης του Παναγιώτη με ΑΔΤ Σ 163470, Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο - Ευάγγελο Αραβώση του Γεωργίου με ΑΔΤ Χ 573596, Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ.
  • Μαργαρίτα Πετρολιάγκη του Σταματίου με ΑΔΤ ΑΙ 0222271, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ, εκπρόσωπος ΥΠΕΚΑ, με αναπληρωτή τον Περικλή Λώλο του Ανδρέα με ΑΔΤ Ν 144149, Επιθεωρητή Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ
  • Μαρία Φούντη του Αριστείδη με ΑΔΤ ΑΙ 091523, Μηχανολόγος Μηχανικός, Καθηγήτρια ΕΜΠ, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μανδηλαρά του Δημητρίου με ΑΔΤ ΑΚ 570167, Μηχανολόγο Μηχανικό.
  • Δημήτριος Χαραλαμπόπουλος του Αναστασίου με ΑΔΤ Λ 146685, Μηχανολόγος Μηχανικός, εκπρόσωπος ΤΕΕ, με αναπληρωτή τον Χρήστο Τζιβανίδη του Νικολάου με ΑΔΤ ΑΚ 025459, Μηχανολόγο Μηχανικό, Λέκτορα ΕΜΠ.
  • Αντώνιος Νάζος του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΕ 036814, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Πειραιά, εκπρόσωπος ΕΕΤΕΜ, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Ντρούκα του Νικολάου με ΑΔΤ Σ 078448, Μηχανολόγο Μηχανικό.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μαγδαληνή Ναούμ του Μιχαήλ με ΑΔΤ Λ 012388, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Αγγελική Γαλάτη του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΕ 039257, Επιθεωρήτρια Ενέργειας της ΕΥΕΠΕΝ.

 

Πηγη: http://www.b2green.g...

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί.Από την μία δεν κάνουν τίποτε για την απαξίωση των Ε.Επιθ. από την άλλη συστήνουν εξεταστικές.Να δούμε ποιος θα κατέβει στις εξετάσεις..

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Οι εξετασεις ειναι ενα επιπλεον εσοδο απο παραβολα και σια για το κρατος..

Βεβαια το οτι απαξιωθηκε ο θεσμος του ΠΕΑ εν μια νυκτι μεσω μιας ΠΟΛ και ως εκ τουτου μειωθηκε και το ενδιαφερον των Μηχανικων για αυτο ειναι κατι που -προφανως- οι τεχνοκρατες του ΥΠΕΚΑ δεν εχουν συνυπολογισει...

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

συγκροτήθηκε εκ-νέου η επιτροπή, γιατί η προηγούμενη που ήταν για να ξεκινήσει τίς εξετάσεις έχει λήξει εδώ και μήνες. Ηταν για 1 έτος.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ας πανε οσοι θελουν.....δικαιωμα τους είναι......ιδιως αν δουλευεις σε εταιρεια ,η εχεις στελεχωμενο γραφειο , γιατι να μην πας;;;;..είναι εξτραδακι όπως τα σχεδια δεη ,

 

απλως δεν είναι εσοδο να στηριχτείς πλεον, πιο πολύ συμφερει ανεργια παρα κυρια εργασια ,πεα.....

το γραφω γιατι ειδα ανακοινωση τις προαλλες  πως δημιουργησαν 20000 θεσεις εργασιας ......εν επιθεωρητών!!!!....

Edited by savas76
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το "οργανωμένο" κράτος (λέμε τώρα ....) κατάφερε τελικά να ικανοποιήσει τον Παραδιά... Κατά τα άλλα μου θυμίζουν τον Αστερίξ, εκεί που λέγαν να συστήσουν μια επιτροπή για να εξετάσει ένα θέμα και τελικά συστήσαν μια επιτροπή για να συστήσει την επιτροπή ......

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια, γνωρίζει κανείς πόσοι από τους μετέχοντες σε αυτές τις επιτροπές είναι ελεύθερος επαγγελματίας ? Γιατί εγώ απ' όσους γνωρίζω, είναι όλοι Δ.Υ. ή του ευρύτερου τομέα !!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.