Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προσφορές παροχών ίντερνετ στα μέλη του ΤΕΕ


sdim

Recommended Posts

Παραθέτω το κείμενο από το site του TEE

http://portal.tee.gr...ge/portal/tptee

 

Το ΤΕΕ λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των μελών του για πιο οικονομικές λύσεις στην παροχή σταθερής-κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσιών Internet, ανακοινώνει μια σημαντική συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ταυτόχρονα μείωση του κόστους προς όφελος των μελών του.

Προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα τα μέλη του ΤΕΕ να απολαμβάνουν τέτοια ενιαία πακέτα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε χαμηλότερες τιμές, αναζήτησε συνεργασίες με όλους τους Παρόχους Υπηρεσιών Πρόσβασης στο Internet μέσω ανοιχτής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Τελικώς τρεις Πάροχοι αποδέχτηκαν και υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας για την εξυπηρέτηση μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους.

Η ΤΠ-ΤΕΕ προχωράει σε αλλαγή των συνδρομητικών πακέτων και ενεργοποιεί τη συνεργασία με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους CYTA, HOL και ON-TELECOMS.

Η διαδικασία για να αποκτήσει κάποιο μέλος ΤΕΕ το εκπτωτικό κουπόνι των τηλεπικοινωνιακών πάροχων είναι η ακόλουθη:

  • Θα πρέπει να διαθέτει τους δωρεάν κωδικούς myTEE teemail (είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιεί για είσοδο στο σύστημα αμοιβών, αυθαιρέτων, κλπ).

    Σε περίπτωση που δεν διαθέτει τους κωδικούς αυτούς, μπορεί να τους προμηθευτεί δωρεάν με αυτή την αίτηση.

  • Θα πρέπει να διαθέτει ενεργό πακέτο στην ΤΠ-ΤΕΕ είτε με ένα από τα καινούργια πακέτα συνδρομητικών υπηρεσιών, είτε με ένα από τα παλιά πακέτα ADSL, ISDN, PSTN πρόσβασης.

    Σε περίπτωση που δεν διαθέτει ενεργό πακέτο μπορεί να αποκτήσει ένα συμπληρώνοντας την αίτηση για τις υπηρεσίες της ΤΠ-ΤΕΕ που βρίσκετε δεξιά.

Τα πακέτα είναι τα ακόλουθα:

Α. Νέο πακέτο μόνο e-mail:

Περιλαμβάνει ένα e-mail της μορφής @tee.gr με κόστος 36,90 με ΦΠΑ το έτος

Β. Πακέτο υπηρεσιών (το ήδη υπάρχον πακέτο υπηρεσιών σε μειωμένη τιμή): Περιλαμβάνει ένα e-mail της μορφής @tee.gr και τις υπηρεσίες ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ και ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ με κόστος 107,00 με ΦΠΑ το έτος ή 53,50 το εξάμηνο.

Γ. Ένα από τα υπάρχοντα πακέτα ADSL (Τα πακέτα αυτά είναι προς διακοπή μέσα τους επόμενους μήνες).

Οι συνδρομητές ADSL της ΤΠ-ΤΕΕ αφού επιλέξουν το νέο πάροχο από τους 3 που έχει συνάψει συμφωνία το ΤΕΕ και ολοκληρώσουν την διαδικασία, θα μπορούν κατόπιν να μετατρέψουν το υπόλοιπο της συνδρομής τους σε μία από τις 2 πιο πάνω συνδρομές.

 

Οι προσφορές των παρόχων είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα CYTA Δημοσιευμένη Εικόνα HOL Δημοσιευμένη Εικόνα On Telecoms

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μου εξηγήσει όποιος κατάλαβε το εξής:

Αν μετατρέψουμε την γραμμή μας σε μία από τις παραπάνω εταιρίες θα πληρώνουμε έξτρα την υπηρεσία Νόμος ή όχι. Δηλαδή, Οι υπηρεσίες του ΤΕΕ εμπεριέχεται στην τιμή της σύνδεσης του τηλεφώνου και ίντερνετ?

Link to comment
Share on other sites

Η υπηρεσία "Νόμος" χρεώνεται χωριστά, δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο συνδρομών ίντερνετ του ΤΕΕ από το 2013.

 

Σε σχέση με το ADSL του ΤΕΕ που κοστίζει 21.5€ (με ΦΠΑ) τον μήνα συν την χρέωση του σταθερού, νομίζω τα πακέτα που προσφέρουν και τα δύο μαζί με δωρεάν χρόνο ομιλίας συμφέρουν.

Link to comment
Share on other sites

Δε λέει τίποτα....Αν ήθελε να κάνει τη διαφορά βάλτο στη μισή τιμή τουλάχιστον...Τώρα 3 πάνω 5 κάτω δεν τρέχει τίποτε. Και σιγά μην δώσω την κοσμοτέ, που προσωπικά δεν με συμφέρει γιατί έκει και αν έχω έκπτωση και είναι και καλύτερη..

Link to comment
Share on other sites

Η διαφορά στην τιμή είναι από 5€ έως 45€ τον μήνα ανάλογα με το πακέτο, είναι 60€ τον χρόνο με 540€ τον χρόνο.

Τα 60€ τον χρόνο ίσως να μην φαίνονται πολλά αλλά τα 540€ για ένα γραφείο που έχει πολλές γραμμές είναι υπόθεση .

 

Πολλοί είχαμε ΤΕΕ ADSL εδώ και χρόνια και πληρώναμε και τα 21.5€ για το adsl και άλλα 20€ για το σταθερό συν την χρονοχρέωση για τις κλήσεις. Τώρα θα πληρώνουμε περίπου 30% λιγότερα.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απολύτως στο "εκτός τόπου και χρόνου". Τι δουλειά έχει το ΤΕΕ να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες; e-mail και σύνδεσης στο διαδίκτυο εννοώ, όχι τις πληροφοριακές υπηρεσίες. Μόνο τις δεύτερες έπρεπε να έχει, και τέλος. Θυμάμαι ακόμη την εποχή που για άγνωστο ακόμη λόγο ήθελα να έχω το όνομά μου σε @tee.gr! Και το χρυσοπλήρωνα, για να μπορώ να λέω ότι είμαι "μέλος"! Χα χα χα. Υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρείες που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες, και το κάνουν καλά. Το ΤΕΕ άλλα θα έπρεπε να κάνει, όχι να ξυπνάει 7 χρόνια μετά και να "προσφέρει" κάτι που δεν του ζητείται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.