Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεγάλοι οίκοι υποστηρίζουν τη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων της Attica Bank


Engineer

Recommended Posts

Η Attica Bank ανέθεσε τη διαδικασία άντλησης νέων κεφαλαίων, αλλά και την εξεύρεση του κατάλληλου στρατηγικού εταίρου για τον βασικό μέτοχό της, το ΤΣΜΕΔΕ, σε μεγάλους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οίκους και συμβούλους όπως η UBS, η PricewaterhouseCoopers και η Clayton.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Attica εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό η τράπεζα εντάσσεται δυναμικά στο «κάδρο» της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα η συνεργασία αυτή αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης προς την στρατηγική που έχει χαράξει η διοίκηση και η οποία θέλει την Attica Bank να διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

 

Στόχος είναι η δημιουργία ενός μετοχικού σχήματος που θα πλαισιώνει το ΤΣΜΕΔΕ, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η τεχνογνωσία, αλλά και η δυναμική που διαθέτει η τράπεζα.

 

Οι ίδιες πηγές αναδεικνύουν ως βασικό όπλο της τράπεζας τον επιχειρηματικό της σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων δημιουργίας εσωτερικού κεφαλαίου.

 

Υπογραμμίζουν δε πως το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την σχεδιαζόμενη ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων του ιδρύματος αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την θετική εικόνα της τράπεζας.

 

Πηγή: http://news.in.gr/ec...?aid=1231319537

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Το πιο άχρηστο ταμείο ,μέτοχος -ιδιοκτήτης της πιο άχρηστης τράπεζας στην Ελλάδα σίγουρα ,στην Ευρώπη ίσως.

"ανέθεσε τη διαδικασία άντλησης νέων κεφαλαίων, αλλά και την εξεύρεση του κατάλληλου στρατηγικού εταίρου για τον βασικό μέτοχό της, το ΤΣΜΕΔΕ, σε μεγάλους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οίκους και συμβούλους όπως η UBS, η Pricewaterhouse Coopers και η Clayton"

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω αφού το μόνο που κάνει αυτό το δίδυμο είναι να σπαταλάει τα χρήματα μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.