Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αύξηση ασφαλίστρων


Vaggelis-Man

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι λόγω ότι η χώρα πνίγεται απο την περιβόητη "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" , και επειδή όλοι μας τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε απο τις πολλές δουλειές και επιπλέον τα έχουμε οικονομήσει ,το αγαπητό μας ταμείο αποφάσισε τελικά την αύξηση των ασφαλίστρων κατά 15%. Μόνο που δεν ανακοινώνεται ακόμη, ούτε τα δελτία πληρωμών στέλνονται, λόγω "ΕΚΛΟΓΏΝ".

 

Ένα μεγάλο μπράβο στην Κυβέρνηση και στο υπουργείο.

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 34
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα μου το είπαν στο τοπικό γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ. Όταν τους ρώτησα αν θα γίνει συμψηφισμός των ποσών που πλήρωσα αυξημένα μου είπαν ναι αλλά δεν θα πληρώσεις λιγότερα αλλά περισσότερα !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Οι αυξήσεις που ψηφίστηκαν το 2011 νομίζω ήταν > 15%...Δε ρωτάς το άλλο το ωραίο στο τοπικό γραφείο: 1/7 θα έχεις ενημερότητα αν δεν πληρώσεις, εφόσον μπορείς να πληρώσεις έως 30/8? 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα που δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποιητήριο για το Α εξάμηνο να ανησυχήσω ;

Είναι το πρώτο ειδοποιητήριο που περιμένω καθ'ότι νέο μέλος στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ..

Κανονικά το περίμενα μέσα στον Απρίλιο αλλά δεν ήρθε τίποτα :/

Edited by ALdaperan
Link to comment
Share on other sites

πολύ ωραία , μάλλον η διάρκεια που δεν θα χρωστώ ΤΣΜΕΔΕ θα είναι λίγος αφού πριν λίγες μέρες εξόφλησα με αίμα και ιδρώτα , να το χαρώ λοιπόν όσο μπορώ αφού προμηνύεται ένα δύσκολο καλοκαίρι με φόρους και ΤΣΜΕΔΕ Μάλλον αυτό δεν ισχύει για όλους , αφού μέχρι την προηγούμενη Κυριακή το πολιτικό μήνυμα των εκλογών  ήταν να συνεχίσουν τον βιασμό μας  

Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι αυξήσεις θα είναι για όλους καθολικά; Είχανε ψηφιστεί παλαιότερα και δεν εφαρμόστηκαν ή ψηφίστηκαν άμεσα; Θα γίνει χαμός πάντως αν περάσουν κάτι τέτοιο για όλες τις κλάσεις.

Link to comment
Share on other sites

καλα μας κανουν .Αφου ειμαστε το μονο ταμειο που πληρωνει περισσοτερα απο τα υπολοιπα και εχεις τις ιδιες παροχες ??αφου ανηκει στον εοππυ αφου εχει τις ιδιες απολαβες συνταξιοδοτικα με τα μνημονια περικοπη συνταξεων και εμεις ειμαστε στο καναπε και δεν εχουμε κυνηγησει τους ''επιστημονες΄΄ διοικησεις που μας εκπροσωπουν τσμεδε κλπ .Βεβαια εμεις εχουμε λεφτα καθως ειμαστε μηχανικοι οποτε σε πρωτη φαση πληρωστε ολοι με τα νεα δεδομενα και οταν αποφασισουμε να αρχισουμε να σκεφτομαστε το συλλογικο μας συμφερον και την ανταποδοτικοτητα του πληρωνω ισως να βελτιωθουμε .Ο βρουτσης ελεγες πριν τις εκλογες του τεε οτι απο φεβρουαριο του 2014 θα επιλεγει ο μηχανικος τι θα πληρωνει αν θελει τη χαμηλοτερη συνταξη κλπ.Τωρα ομως ειμαστε μετα τις εκλογες !Ας δουμε τι θα γινει απο ιουλιο που θα ερθουν τα ειδοποιητηρια για το τσμεδε -ο φορος εισοδηματος -το φ.π.α κλπ .Welcome to greece

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.