Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αύξηση ασφαλίστρων


Vaggelis-Man

Recommended Posts

Και μια προσφυγη κατα της διαταξης που αυξανει τις εισφορες (που ψηφιστηκε δια νομου) πως μπορει να τελεσιδικησει υπερ ημων και να καταργησει τν ψηφισμενο Νομο?

 

Δεν τα βλεπω και πολυ θετικα...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 34
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι λέτε ρε παιδιά;;;;; 40.000 ευρώ κόστος για μια προσφυγή;;;;;;;; Ας το επιβεβαιώση κάποιος που έχει εμπειρία.

 

Προτού γίνει το οτιδήποτε καλύτερα να βάλουμε κάποιον δικηγόρο να εξετάσει τι σκατά πιθανότητες έχουμε. να μας πει και πόσο κοστίζει για να το εξετάσει αυτό. και να πηγαίνει βήμα-βήμα η δουλειά.

 

ΟΜΩΣ ακόμα πιο πριν από όλα αυτά ξαναρωτάω: Δεν έχει γίνει ήδη προσφυγή στο ΣτΕ;;;;; Τι στο διάολο έγινε με αυτή;;;; Την γράψανε εκεί που ξέρουν;;;;; Γράψανε την προσφυγή στο ΣτΕ, αλλά η νέα προσφυγή θα έχει μεγάλυτερη ισχύ και θα την λάβουν υπόψη τους;;;; Και αν είναι έτσι γιατί δεν βρέθηκε ούτε ΕΝΑΣ πιο έμπειρος να ενημερώσει για αυτό και είχαμε επαναπαυτεί στο ΣτΕ;;; (εκτός αν κάποιοι τα λέγανε και δεν έχω ενημερωθεί εγώ).

 

Έχει σας παρακαλώ κάποιος απάντηση στα παραπάνω; Και μετά βλέπουμε για (νέα) προσφυγή.

 

Το κόστος μπορεί να είναι αρκετά χαμηλότερο αν και πιστεύω ότι για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μας θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή δουλειά από μια ομάδα νομικών. Στη φάση που είμαστε δε νομίζω ότι το κρίσιμο είναι αν θα δώσουμε 70 ή 170 ευρώ ο καθένας όταν η αύξηση μόνο του πρώτου εξαμήνου εισφορών είναι 500 ευρώ. Αν γνωρίζεις συνάδελφε κάποιον και μπορείς να μας ενημερώσεις θα μας βοηθούσες. Εγώ πάντως για να μπω στη διαδικασία να ζητήσω διερεύνηση και προσφορά από δικηγόρο, θέλω πρώτα να δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όλους εμάς.

 

Όσον αφορά στην προσφυγή του ΤΕΕ την αντιμετωπίζω με επιφυλακτικότητα για να μην πω κάτι παραπάνω και μακάρι να διαψευστώ από το αποτέλεσμα...

 

 

inzaghi εκτιμώ ότι δεν είναι τόσο απλό το να μπούμε και να κρίνουμε τη νομική ουσία της υπόθεσης

 

pseirak welcome!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργουμε μια ομαδα sto facebook  ''Συγκέντρωση συμμετοχών για την κατάθεση προσφυγής κατά της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών'' με τα μελη που θα μαζεψουμε απο επιμερους συγχωνευσεις της ομαδας απο αλλες ομαδες που υπαρχουν στο facebook και του forum μας michanikos .gr δημιουργουμε μια αντιπροσωπεια η οποια θα αναλάβει να διαχειριστει το ολο θεμα απο το νομικο μεχρι το οικονομικο για την καταθεση της προσφυγης .Θελει δουλεια δεν ειναι απλο αλλα τα ηλεκτρονικα μεσα θα μειωσουν τον χρονο .Δεν ξερω πως σας φαινεται η ιδεα ?Κατι πρεπει να κανουμε γιατι τα παλικαρια στο τεε δεν νομιζω να τους ενδιαφερει η πραγματικη κατασταση που βιωνουμε .Η αλλη λυση ειναι να σταματησουμε μαζικα την πληρωμη των ασφαλιστρων κατι που ειναι πολυ δυσκολο βεβαια να γινει αλλα θα καταρρευσει το ταμειο οποτε εκει αρχιζει η πιεση για το κρατος πως θα πληρωσει τις συνταξεις κλπ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.