Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποίηση της ΚΥΑ για την ενίσχυση των δικαιούχων ενεργειακών επιθεωρητών


Engineer

Recommended Posts

Καλημέρα σας.Και εγώ ως νέος μηχανικός βλέπω οτι το Τ.Ε.Ε αντί να βοηθά και να στηρίζει βρίσκεται εμπόδιο σε κάθε μας δραστηριότητα.Έχει κάποιος απο σας πάρει μέρος στις εξετάσεις να μας δώσει μια εικόνα??

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 47
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλιστα....Επίσημα πλέον μέχρι 30/6/14 πρέπει να έχει πιστοποιηθεί κανείς για να έχει δικαίωμα στην επιδότηση....

Τρέξτε για παράβολα, το ταμείο είναι μείον και το φωνάζει.... Εξυπνοι οι τύποι..σου λένε πετάω το τυράκι να τσιμπήσουν.....

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, στ @@ μου η επιδότηση, να τα φάτε στους γιατρούς σας το εύχομαι ολόψυχα λαμόγια του ελέους..

  • Upvote 9
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

μπορώ να κλείσω τα μάτια και να συζητήσω ακόμη και την "αναγκαιότητα" της εξέτασης των ενεργειακών επιθεωρητών έστω κι αν δεν συμφωνώ...αλλά ρε @@@ μου η "ευελιξία" των νόμων και των υα σε αυτή τη χώρα είναι κάτι που σε βγάζει από τα ρούχα σου...α ρε γμτ πόσο πιο στυγνό εκβιασμό πρέπει να σου κάνουνε για να καταλάβεις ότι σε δουλεύουν κανονικά???

η "λογική" τους είναι:

"δώσε κάποια λεφτά για να πάρεις την πιστοποίηση, μετά αποφασίζω ότι ΚΑΠΟΙΑ από αυτά που έδωσες θα σου τα δώσω πίσω, μετά καθυστερώ ένα χρόνο για να σου δώσω έστω κάποια απάντηση για το αν θα υλοποιήσω την υπόσχεση μου, και στο τέλος σου απαντώ ότι για να ασχοληθώ με την περίπτωση σου...δώσε μου λίγα ακόμη"!!!!!

έλεος!! δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος και να τους πει ότι σε μια ΔΙΜΕΡΗ ΣΧΕΣΗ δεν γίνεται ΜΟΝΙΜΩΣ ο ΕΝΑΣ να αποφασίζει και να τραβολογάει τον άλλον σαν τον λιγούρη???έλεος συνάδελφοι, λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους για τους κόπους μας, τα ξενύχτια μας και τις δυσκολίες που τραβήξαμε στα γαμημένα τα πολυτεχνεία..αι σιχτίρ, αηδίασα 

 

εδιτ: χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου ακόμη αν θα δώσω εξετάσεις ή όχι, θέτω εαυτόν συμμετέχοντα, σε κάθε πρόταση παρέμβασης, όπου επιτέλους θα ζητάμε το ΛΟΓΙΚΟ, το ΔΙΚΑΙΟ, και αυτό που ΠΡΟΑΓΕΙ τον χώρο μας.

Edited by pirsogiannis
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Βαρεθηκα να το γραφω, αλλα θα το ξαναματαγραψω.

 

8 μηνες απο την αιτηση και εως το αργοτερο 30/6/14, πρεπει να εχει γινει η αναγγελια για την ιδιοτητα του Εν. Επ,και ΟΧΙ η επιτυχια στις εξετασεις.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

"Σύμφωνα με την απόφαση, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, η ημερομηνία λήξης της αίτησης, ήτοι η ημερομηνία μέχρι την οποία ο δικαιούχος οφείλει να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του και να έχει αποκτήσει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8-) μήνες από την ημερομηνία αίτησης του δικαιούχου στο Πρόγραμμα και δεν μπορεί να ξεπερνά την 30η Ιουνίου του 2014. "

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.