Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών - Θέματα και πληροφόρηση από τους συμμετέχοντες.


yian

Recommended Posts

Συνάδερφοι λαμβάνω τη πρωτοβουλία να ξεκινήσω αυτό το θέμα με σκοπό να συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες των συναδέρφων που συμμετείχαν στις εξετάσεις των ενεργειακών επιθεωρητών του ΤΕΕ.

 

Δεν θα έλεγα πως ο μοναδικός στόχος είναι η καταγραφή των ερωτήσεων και των απαντήσεων  ή αυτούσιων των θεμάτων (όχι ότι δεν είναι θεμιτό, κάθε άλλο) αλλά περισσότερο αποσκοπώ στο να συγκεντρώσουμε την εμπειρία όσων ελαβαν μέρος και να κάνουμε μια επικοιδομητική συζήτηση με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς όμως να πλατιάσουμε και χωρίς να χάσουμε το σκοπό του συγκεκριμένου νήματος.

 

Όσοι λοιπόν έχετε ήδη την εμπειρία της συμμετοχής στις εξετάσεις και επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί μας τις ερωτήσεις που σας έτυχαν, πιθανές απαντήσεις καθώς και τα καλώς ή κακώς κείμενα από τη διαδικασία, έχετε εκ των προτέρων το ευχαριστώ μου.

 

Άσχετα μηνύματα με το παρόν θέμα, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

Πιθανολογώ ότι ορισμένοι από τους συμμετέχοντες  θα αντιδράσουν μιας δεν είχαν κανέναν οδηγό ή κανένα φόρουμ για να διαβάσουν/προετοιμαστούν πριν κατέβουν στις εξετάσεις.

Ενδεχομένως να έχουν δίκιο, ωστόσο η κάθε διαδικτυακή κοινότητα υπάρχει για να μοιράζεται η  πληροφορία μεταξύ των μελών της.

Edited by yian
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 280
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα πρότεινα οι συνάδελφοι που δεν είναι σίγουροι για τα αριθμητικά δεδομένα ή δεν θυμούνται τη διατύπωση του θέματος να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το διαδικαστικό της εξέτασης: τελειόνοντας βλέπεις τις ερωτήσεις με τις πιθανές απαντήσεις, την επιλογή σου και εαν αυτή είναι σωστή ή λάθος. Στην περίπτωση λάθους απάντησης δεν βλέπεις ποιά ήταν η σωστή επιλογή.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εάν κάποιος από τους συμμετέχοντες είναι σίγουρος για τις απαντήσεις (ή σιγουρεύτηκε μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης για την ορθότητά τους), θα ήταν ιδανικό ένα μαρκάρισμα στις σωστές απαντήσεις.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία ενημέρωση. Ευχαριστούμε πολύ. Να σε ρωτήσω κάτι συνάδερφε.

Τις ΤΟΤΕΕ, τις εχεις καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης στη διάθεσή σου ή μόνο στο πρακτικό κομμάτι του xml?

Link to comment
Share on other sites

Καθόλη τη διάρκεια. Αλλά στο xml τις χρειάστηκα.

 

Και κάτι που θυμήθηκα τώρα από τις ερωτήσεις, στο ΔΚ νομίζω. Σου έλεγε για ένα κτίριο που είναι κατηγορίας Α και έχει κατανάλωση τάδε το ΚΑ του. Ποια μπορεί να είναι η κατανάλωση του κτιρίου σου.

Ηταν τόσο όμως εξώφθαλμα τα νούμερα που δεν χρειαζόταν να ανοίξεις την ΤΟΤΕΕ για να το απαντήσεις.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα μιλήσω για τα θέματα...Ο χρόνος θεωρείς ότι είναι αρκετός για να απαντήσεις με σχετική άνεση, ή να ελέγξεις κάτι που δεν είσαι σίγουρος?

Βάζω μέσα και το ενδεχόμενο να σπαταλήσεις κάποια λεπτά ίσως για να κατανοήσεις τον τρόπο εξέτασης κυρίως στο xml, ακόμη και την φόρτιση που έχει κάποιος σε εξετάσεις άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο...(χωρίς να έχω προσωπική γνώμη βέβαια)...

Πιστεύεις ότι είναι αρκετός? 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.