Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sotheby's και eBay μαζί στους πλειστηριαμούς


Engineer

Recommended Posts

Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημοπρασιών, ο οίκος Sotheby’s και το eBay, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους

 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους ή τις αρχές του 2015 και επιλεγμένες δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο και με ζωντανές προσφορές.

 

«Θα συνεργαστούμε με το eBay για να κάνουμε τις πωλήσεις μας πιο προσιτές στο ευρύτερο κοινό, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Μπρούνο Βινσιγκέρα, γενικός διευθυντής του Sotheby’s.

 

«Συνδυάζοντας την εμπειρίας μας με την τεχνολογική πλατφόρμα του eBay αναμένουμε πως θα προκύψει ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Άντριου Γκάλι, υπεύθυνος επικοινωνίας του οίκου Sotheby’s. «Το κοινό είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω ότι στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία. Αλλά με περισσότερους ενδιαφερόμενους, είναι λογικό να υποθέσουμε πως και οι τιμές θα ανεβαίνουν περισσότερο σε μια δημοπρασία», είπε.

 

Υπενθυμίζεται ότι το 1976 ιδρύθηκε η Sotheby's International Realty προκειμενου να αξιοποιήσει το πελατολόγιο του διεθνούς οίκου , αναλαμβάνοντας την προώθηση κατοικιών με αξία κατά κανόνα άνω του 1 εκατ. δολαρίων (650.000 ευρώ περίπου).

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c...s/#.U8VQBvl_sg0

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Εσφαλμένα γράφει "πλειστηριασμούς" λοιπόν ο τίτλος του άρθρου. 

Μάλλον για δημοπρασίες πρόκειται.... Τελείως διαφορετικό!

 
Link to comment
Share on other sites

ξέχωρα πό το τυπογραφικό λάθος, πλειστηριασμό δεν κάνουν όταν σου παίρνουν πχ το σπίτι ή το αυτοκίνητο από κατάσχεση? 

έχουμε συνδέσει του πλειστηριασμούς με άλλα θέματα τα τελευταία χρόνια... 

το άλλο είναι από επιλογή

Link to comment
Share on other sites

και ο πλειστηριασμος μπορει να ειναι απο επιλογη.

Παντως ανεξαρτητως με το τι εχουμε συνδεσει εδω στο Ελλαδισταν οι αναφερομενες εταιρειες, που ειναι μεγαθηρια στο χωρο τους, ποσως τους ενδιαφερει.

ΚΑι για να ειμαστε εντος θεματος, θεωρω οτι η κινηση θα ωφελησει και τις 2 εταιρειες. Ειδικα παντως για την ebay ξεκινησε οπως ολες οι αλλες (απο το μηδεν) και εχει γινει συνωνυμο της ηλεκτρονικης δημοπρασιας. Να μην αναφερθω στην παραπλευρη αναπτυξη (βλεπε paypal κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.