Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ερωτηση για 2ο ΠΕΑ


Recommended Posts

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους μπηκαν στον κοπο να με βοηθησουν με την γνωμη η την εμπειρια τους...Λιγο καθυστερημενα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ερώτηση!!

Πρέπει να κάνω το Β' ΠΕΑ σε κτίριο λόγω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, στο οποίο έχει κάνει το Α' ΠΕΑ άλλος συνάδελφος και δε μπορώ να έχω το xml.

Έχετε καμία πρόταση πως αντιμετωπίζεται το θέμα;

Link to comment
Share on other sites

Δηλώνεις στην αρχή ότι πρόκειται για Β ΠΕΑ και προχωράς κανονικά, όπως σε οποιοδήποτε ΠΕΑ.

 

Εννοείται πρέπει να προσέξεις τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει, να καταχωρήσεις συντελεστές βάσει πιστοποιητικών κλπ και στο τέλος συγκρίνεις την παληά κατηγορία με τη νέα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ερώτηση , 

Κάνω 2ο ΠΕΑ και ο ο ιδιοκτήτης έβαλε τον προηγούμενο μήνα καινούριο κλιματιστικό (που δεν υπήρχε στο 1ο ΠΕΑ) , τι κάνω ?

Το περνάω κανονικά (και αμα  η αλλαγή κατηγορίας εγινε από αυτό το κλιματιστικό? , που δεν εγινε βεβαια) ή το κάνω γαργάρα (και λέω του ιδιοκτήτη ότι αυτό το κλιματιστικό που βλέπει ηρθε απο το μέλλον...), γιατί ανάκληση δεν παίζει .

Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

Edited by skidoo23
Link to comment
Share on other sites

Τι πειράζει που έβαλε καινούργιο a/c ή πρόσθεσε ένα ή και περισσότερα; Ακόμα κι αν επηρεάζει αρκετά την ενεργειακή κατάταξη, πρέπει να καταχωρηθεί και δεν χαλάει σε τίποτα το πρόγραμμα.

Απλά δεν θα επιδοτηθεί για το a/c.

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχεις αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι τρίπλα για να βάλεις στο εξοικονομώ παρέμβαση που αλλιώς δεν θα σου ανεβάζε κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και έτσι να ήταν ακόμα καλύτερα για τον στόχο του προγράμματος. Τον πετυχαίνεις χωρίς καν να επιδοτηθείς για το σύνολο των επεμβάσεων. Ο ιδιοκτήτης έκανε όσες παρεμβάσεις ήταν απαραίτητες για να ανέβει ενεργειακή κατηγορία απλώς δεν επιδοτήθηκε για όλες. Που είναι το πρόβλημα; ;)

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα κι έτσι,αφού ναι μεν δηλώνεται στις επεμβάσεις αλλά τα φράγκα τα βάζει από την τσέπη του ο ενδιαφερόμενος χωρίς να χρεώνει το κοινό ταμείο, κανένα πρόβλημα
Αν ήθελαν να περιορίζονται οι η/μ επεμβάσεις στο ελάχιστο και να δίνονταν, κατ' αρχήν ,έμφαση στο κέλυφος, ας είχαν εκδώσει -τουλάχιστον- την ΤΟΤΕΕ του βιοκλιματικού και όχι τις κατά παραγγελία μπούρδες της -επίσης κατά παραγγελία- "μελέτης" του ΕΜΠ.

Edited by panos-vicious
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.