Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προσλήψεις 100 διπλωματούχων μηχανικών στον ΔΕΔΔΗΕ


Engineer

Recommended Posts

Πολύ διδακτορικό συνάδελφοι στα αποτελέσματα.. Τουλάχιστον 100. Τι διάολο φασόν δίνουν τα χαρτιά πια; Χώρια που ένας που ξέρω και πέρασε, όχι διδακτορικό αλλά τριπλό ολοκλήρωμα σε κυλινδρικές συντεταγμένες δεν μπορούσε να λύσει... στα πρασινομπλε μπουζούκια όμως κάθε μέρα γλεντούσε..

Link to comment
Share on other sites

Έχω δει να γίνεται διδακτορικό ένα πρόγραμμα υπολογιστή χωρίς ίχνος πρωτότυπης έρευνας ή ιδιαίτερης δυσκολίας υλοποίησης. Άστα, έχουν πολλή σαπίλα ( και ) τα πανεπιστήμια πλέον...

Edited by cosygatos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά 400 μόρια.. Ποια έρευνα και κουεαφεξαλα αν πάρεις την θέση στο δημοσιο εισαι άρχοντας.. Στη λίστα ειμαι τελικα πολυ κάτω μόρια πηρα τα μέγιστα απο αγγλικά απο πτυχίο και προϋπηρεσία (εκει που ζητούσε).

Καμμένο χαρτί ανάλογες θέσεις αν δεν εχεις διδακτορικό...

ΥΓ τελικα ecdl ούτε που δώσανε σημασία αν εχω η όχι (δεν εχω) ούτε βεβαίωση ειχα ούτε τιποτα. Μαλλον οι πολυτεχνικες περνάνε αέρα σε αυτο

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Και τώρα ξέρεις γιατί τόσοι συμφοιτητές μας συνεχίζαν σε διδακτορικό με κάτι ηλίθια και εντελώς αδιάφορα θέματα (άσε στην άκρη τα παιδιά του κόμματος που έκαναν διδακτορικά επιπέδου διπλωματικής, αν τα έκαναν και οι ίδιοι καν...).

Link to comment
Share on other sites

Οι 9/10 κάνουν διδακτορικό για τα μόρια...Ο ένας γιατί το γουστάρει.. Εχω παρατηρήσει αύξηση των διδακτορικών σε ειδικότητες που δεν είναι και τόσο περιζήτητες. Πχ μεταλλειολόγοι 5 παιδιά που γνώρισα και οι 5 άνεργοι και συνεχίζουν διδακτορικό με απώτερο σκοπό το δημόσιο.

Link to comment
Share on other sites

Πλέον δεν συμφέρει ούτε το δημόσιο. Αν για μία θέση υπαλλήλου πρέπει να μπω σε τόσα έξοδα και τόσα χρόνια.. χαλάλι! Καλύτερα από μικρός σπουδές στο εξωτερικό! Σίγουρη επένδυση!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδελφοι!

Να καταθέσω και εγώ το ερώτημα μου για τροφή για σκέψη:

πως κάποιος είναι πολύτεκνος ή τρίτεκνος (όχι ο ίδιος αλλά ως τεκνο αυτός) και έχοντας σπουδες πολυτεχνείου (5 χρόνια min), διδακτορικό (3 χρόνια min), προυπηρεσία πάνω από την max που μετράνε (δηλαδή πάνω από τα 5 χρόνια) να πληροί ταυτόχρονα και το ηλικιακό όριο που απαιτείται απο τους αντιστοιχους νόμους που επικαλείται το ασεπ, που είναι το μαξ τα 25 χρόνια (σε κάποιες ειναι λιγότερο). ;;;;

Άρα εγώ κάνω κάτι λάθος στο μέτρημα σαν τον Τσάκωνα στην ταινία...

Προβληματισμός για τον ελέυθερο χρόνο σας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τοση πρεμουρα απο μηχανικους για το δημοσιο δεν το περιμενα εδω μεσα. Οσοι ειναι στο δημοσιο φιλοι μου, το ειχαν στοχο απο τη στιγμη που κρατησαν το διπλωμα στα χερια τους και το κυνηγησαν ελαχιστα ως ε.ε., ποσο μαλλον να μπαινουν σε φορουμ ανταλλαγης γνωσεων και εμπειριας μεταξυ μηχανικων.

Να ρωτησω κατι?

Οταν και αν φτιαξουν τα πραγματα ο μηχανικος του δημοσιου τι χρηματικο ταβανι θα εχει? (αυτη τη στιγμη, φιλος μου σε περιφερεια παιρνει 890 με μεταπτυχιακο που το εκανε για να μπει στο δημοσιο)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.