Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eνα διαφορετικό γήπεδο μπάσκετ από την Nike


Engineer

Recommended Posts

Γήπεδο μπάσκετ που χρησιμοποιεί τεχνολογία απεικόνισης LED κατασκεύασε η Nike στη Σαγκάη για να εκπαιδεύσει τα αυριανά αστέρια του μπάσκετ.

 

Γήπεδο μπάσκετ στη Σαγκάη που χρησιμοποιεί τεχνολογία απεικόνισης LED ενσωματωμένη στο δάπεδο του αγωνιστικού χώρου κατασκεύασε η Nike προκειμένου να βοηθήσει το αστέρι του ΝΒΑ Kobe Bryant να διδάσκει τις κινήσεις του σε νέους παίκτες που συμμετέχουν στο τουρνουα RISE που διοργανώνει η εταιρεία στην Κίνα. .

 

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με motion-tracking και διαδραστική απεικόνιση LED καθοδηγούνται και εκπαιδεύονται νεαροί κινέζοι οι οποίοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό που έχει σαν έπαθλο εφόσον κερδίσουν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μπάσκετ Nike που θα πραγματοοιηθεί στη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο.

 

http://www.ered.gr/m...g7.php?id=43979

 

http://www.ered.gr/m...g7.php?id=43980

 

http://www.ered.gr/m...g7.php?id=43981

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c...e/#.U_MLZfl_tc8

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Ε , τότε πρόκειται για μία πολύ ευγενική χορηγία από τη Νίκε , αφού το έκανε για να βοηθήσει έναν άνθρωπο . Μπράβο . Εμένα μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες που γίνονται ανιδιοτελώς . Αύριο θα ξεκινήσω προπόνηση · μπορείτε να μαντέψετε τι παπούτσια θα πάρω .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.