Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

AllPlan της Nemetschek


Recommended Posts

Για προσπαθησε να φτιαξεις πινακάκια-επιγραφή (όπως ορίζουν τα Ελληνικά πρότυπα για να πας πολεοδομία) για παράθυρα ή πόρτες ή σκάλες που να ενημερώνονται αυτόματα...Απλά δεν γίνεται...και όταν είχε βγει το Allplan 2009 και για πολύ μεγάλο διάστημα υπήρχε το ίδιο πρόβλημα...

 

Καλημέρα,

 

Θα ηθελα να ενημερώσω ότι στο κομμάτι της προσαρμογής του Allplan στα ελληνικά δεδομενα, έχει γίνει πολυ σημαντική βελτίωση από την στιγμή που αναλάβαμε την αντιπροσώπευση του στην Ελλάδα, (εδώ και ένα χρονο περίπου), τόσο στην μετάφραση του interface, το οποιο είναι πλέον πλήρως μεταφρασμενο, όσο και στην προσαρμογή των λειτουργιών του σε κάποιες ελληνικές απαιτήσεις (π.χ. πινακάκια ανοιγμάτων - δείτε εικόνα).

 

Επίσης, πρόσφατα δημιουργήσαμε μία ελληνική πρότυπη μελέτη, η οποια περιέχει όλες τις βασικές βιβλιοθήκες που χρειάζεται ο Ελληνας χρήστης, καθώς επίσης προσαρμόσαμε τον τρόπο απεικόνισης των σχέδιων στις εκάστοτε ανάγκες εκτύπωσης (πολεοδομία, παρουσίαση, οπλισμοί, κτλ). Η μελέτη αυτή δίνεται δωρεάν σε όλες τους χρήστες της έκδοσης 2013, και αντιγράφοντας την, ο χρήστης μπορει να δημιουργήσει την δική του, με όλες τις ρυθμίσεις και βιβλιοθήκες διαθέσιμες (μπορείτε να δειτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

post-18591-0-02928600-1371206531_thumb.png

Edited by Techscience
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kαλησπέρα,

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους να παρακολουθήσετε μέσω internet το νέο μας webinar για το ALLPLAN με θέμα τα "Νέα στοιχεία της έκδοσης 2014" που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 13:00-14:00

 

Η συμμετοχή όπως σε όλα μας τα σεμινάρια είναι δωρεάν, και αρκεί μία απλή εγγραφή μέσω της οποίας θα λάβετε το σχετικό Link. Πατήστε εδώ για εγγραφή

 

Ταυτόχρονα - και επειδή δεν θελουμε το webinar να είναι απλά μία αναφορά στα στοιχεία αυτά - θα τα παρουσιάσουμε μέσα από ένα μικρό παράδειγμα micro-architecture *, μία από τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε online!

 

 

Σημείωση: Για την παρακολούθηση του webinar δεν χρειάζεται κανένας εξοπλισμός ή software, παρά μόνο σύνδεση στο internet (ιδανικά πάνω από 2Mbit)

 

*Η micro-architecture, ή αλλιώς tiny houses movement, είναι μία από τις τελευταίες αρχιτεκτονικές και κοινωνικές τάσεις, η οποία υποστηρίζει την κατοίκηση μικρών και λειτουργικών σπιτιών, με έμφαση στον έξυπνο σχεδιασμό και τις τεχνολογικές εφαρμογές.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπέρα σε όλους,

 

Έχω ένα προβληματάκι με το πρόγραμμα και θα παρακαλούσα αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει .

Δουλεύω με το All plan τους τελευταίους μήνες στη δουλειά μου και έχω την μαθητική έκδοση (για ένα χρόνο ) στον υπολογιστή του σπιτιού μου. Στο Αρχιτεκτονικό , επιλέγοντας πιο πολλά παράθυρα για να σχεδιάσω ,όταν επιλέγω το Animation δεν μου εμφανίζεται τίποτα. Είναι αδύνατο δηλαδή να δω την κατασκευή που σχεδιάζω με τα υλικά ,χρώματα κτλ . 

Γνωρίζει κανένας τι μπορώ να κάνω ?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

 

Στέλιος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.