Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επιλογή ξένης γλώσσας


Manolis2510

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,είμαι φοιτητής πολ. μηχανικός και τώρα που θα μπω 5ο έτος,σκέφτομαι παράλληλα να μάθω μια ξένη γλώσσα..Επειδή σκοπεύω να πάω και για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και ίσως και να μείνω μόνιμα,θέλω να ξέρω μια γλώσσα που θα με βοηθήσει επαγγελματικά..Πιστεύετε  ρώσικα-κινέζικα-αραβικά ειναι χρήσιμα?

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις έφεση στις ξένες γλώσσες διάλεξε κάποια για την χώρα που θα μεταναστευσεις για σπουδές..αλλά προυποθέτει παρα πολυ καλα αγγλικα σιγουρα σαν πρωτη γλώσσα όπου και να πας..καλή συναίχεια και καλή σταδιοδρομία

Edited by tomkat
Link to comment
Share on other sites

Σ ευχαριστώ για τις ευχές και για την γρήγορη απάντηση.Αγγλικά γνωρίζω πολύ καλά,όπως και λίγα γαλλικά.Θα θελα να πάω σε κάποια εκ των Ολλανδία, Αγγλία...Μήπως να κοιτάξω σε κατι πιο συνηθισμένο όπως γερμανικά?

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον έχεις πολύ καλή γνωση αγγλικών και λίγη γαλλικών είσαι σε καλό επίπεδο..τώρα αν θα επιλέξεις γερμανόφωνες χώρες για εργασία ή σπουδές όπως είναι γερμανία αυστρία κ.α τα γερμανικά είναι το κλείδι για να εργαστεις και να σπουδάσεις εκεί.Αν γνωρίζεις καλά γερμανικά οι γερμανοί δεν θα σε αφήσουν αναξιοποιήτο σίγουρα θα βρείς δουλεία εκεί,Το θέμα είναι η μετανάστευση και η προσαρμογή σε διαπολιτισμικό περιβάλλον..Όποια και αν είναι η επιλόγη σου καλή δύναμη και καλή αρχή...παντως σαν φοιτητης εκμεταλεύσου τα προγράμματα εράσμους αν τρέχουν ακομα  για ανταλλαγή φοιτητών..είναι εμπειριες..

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θα σου έλεγα Γερμανικά, τις περίεργες γλώσσες αραβικών κινέζικων ρωσικών ξέχνα τις. Δεν είναι το θέμα οτι είναι αδύνατο να τις μάθει κάποιος αλλά για να τις φτάσεις σε καλό επίπεδο κατά την γνώμη μου πρέπει να πας να μείνεις σε αυτές τις χώρες ώστε να έχεις καθημερινή εξάσκηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.