Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xάραξη οικοπέδου.


Recommended Posts

Συνάδελφοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις με βοηθήσατε πολύ. Για αρχή θα περάσω Δευτέρα απο την Τοπογραφική για συν/νες οροσήμων και μετα πεδίο για να κλείσω την πλάκα για να ειμαι καλυμένος. Απο κει και πέρα στο γραφείοκαιν αν όλα παν καλά καπακι για εκκλησία που λέει και thomas!:)

Link to comment
Share on other sites

σε υπόθεση χαράξεως εννοείται πως η πρώτη κίνηση σου οφείλει να είναι στην τοπογραφική..πληρώνεις κ κάτι για τα ορόσημα (συνήθως..) αλλά προσοχή!! κυνήγα τον παλαιότερο υπάλληλο ή αυτόν/ήν που σου "κάνει" περισσότερο για κουνάβι..με την καλή έννοια, πάντα..

 

θέλω να πώ ότι στην ίδια υπηρεσία, δεν είναι πάντα όλοι ισάξιοι και για διαφορετικούς λόγους..είτε λόγω εμπειρίας, είτε λόγω ενασχόλησης με το αντικείμενο εκτός των πυλών της υπηρεσίας..

 

Με χαμόγελο και ευγενική συμπεριφορά, δεν θα χάσεις..ως νέος φαντάζομαι δεν αποτελείς απειλή, τουλάχιστον όχι ακόμα,έτσι?

 

Αν δεν βγάλεις άκρη εκεί, και δεν είσαι σε μεγαλούπολη, βρίσκοντας παλιούς τοπογράφους και ρωτώντας ενδέχεται κάποιος να χρησιμοποίησε κάποιο απ' τα ορόσημα πριν τα καταστρέψουν, πετόντας μια στάση κάάάάπου εκεί κοντά..υπάρχουν ακόμα και σήμερα, σωστοί συνάδελφοι..

 

 

μεταξύ μας τώρα...τώρα τελευταία αυτές οι δύσκολες περιπτώσεις ψιλοάρχισαν να μου αρέσουν περισσότερο από τις εύκολες (κάτι σαν τις γυναίκες δηλαδής..χεχε)

 

και μην άγχεσαι..όλοι νέοι είμαστε (κυριολεκτικά και μεταφορικά!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΜΗ.ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΟΡΟΣΗΜΩΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟ BESSEL ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΕΚΑΝΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ 400τ.μ περισσοτερο απο την διανομη

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία!!!!

Ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός αλλά μάλλον δύσκολα θα μπορέσεις να ελαχιστοποιήσεις το σφάλμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο. Προσπάθησε να προδιορίσεις (που είναι δύσκολο βέβαια) ποιο αγροτεμάχιο πιστεύεις ότι έχει μεγαλύτερη σχέση πραγματικότητας με διάγραμμα της διανομής ώστε ο μετασχηματισμός να "κουμπώνει" καλύτερα σε αυτό.

Άσε έχω και εγώ μια τέτοια περίπτωση όπου δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ούτε ένας ευθύγραμμος δρόμος στη διανομή και χωρίς να υπάρχουν περιφράξεις και υπάρχει και καταπάτηση ρέματος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.