Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεταπτυχιακό στη Δανία (DTU)


kostas121212

Recommended Posts

Για Δανία δεν γνωρίζω αλλά στην Αγγλία που έκανα είχα στο τμήμα 2 παιδια μηχανολόγους από ΤΕΙ Πατρών με όχι ιδιαίτερα καλό βαθμό πτυχίου. Αν θυμάμαι καλά όχι πάνω απο 6. Ποιο πολυ απαιτήσεις στα αγγλικά δώσανε βάρος

Γενικά ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα και μόνο για Δανία;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα προς Γερμανια καλυτερα , μεγαλυτερη χωρα, μεγαλυτερη αγορα εργασιας(incl. Αυστρια και γερμανικα καντονια Ελβετιας),μικροτερο κοστος ζωης και εχει κ νοημα να μαθεις την γλωσσα

Δανια χωρις την γλωσσα μονο με τα Αγγλικα τα πιασες τα λεφτα σου στην αγορα εργασιας

 

Αν ο μονος λογος που το κανεις ειναι για την ελληνικη αγορα εργασιας ξανασκεψου αν εχει value for money η επενδυση σου

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνομαι και εγώ για κάποιον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και έχω κάνει έρευνα σε πάρα πολλά πανεπιστήμια στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων και της Δανίας.

Το DTU έχει πολύ καλή φήμη όπως όμως έχει και αυτό της Κοπεγχάγης αλλά και του Άαλμποργκ.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν αν και δεν είναι τόσα πολλά όσα αντίστοιχων πανεπιστημίων της Αγγλίας, είναι όμως αρκετά προσαρμοσμένα για την δική τους αγορά εργασίας(Σκανδιναβικές χώρες).

Δεν έχω ακούσει για ιδιαίτερες απαιτήσεις για την αποδοχή αιτήσεων, ωστόσο βρίσκονται ψηλά στη λίστα των rankings και λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών και γεωγραφικής θέσης φαίνεται ότι δεν προτιμώνται έναντι πανεπιστημίων της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης.

Το θέμα των περιβαλλοντικών συνθηκών με απασχολεί, γι'αυτό το λόγο σκεφτόμουν στην αρχή περισσότερο την Αγγλία αλλά μάλλον θα το ξανασκεφτώ.

Link to comment
Share on other sites

Να σας πω την αληθεια σκεφτομαι λογω του οικονομικου να παω στην δανια (θα μου ερθει ποιο φθηνα λογω καποιων γνωστων εκει) και επειδη εχω ακουσει καλα λογια για το DTU.
Οσον αφορα την αγορα εργασιας ναι καποια στιγμη θελω να γυρισω πισω Ελλαδα γιαυτο θελω να βρω κατι που να με βοηθησει και για εδω!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου  τι βαθμός χρειάζεται κατά την γνώμη σας από διπλ. πολιτικό μηχανικό για να γίνει δεκτός σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο dtu γιατί στο site της σχολής δεν αναφέρει κάτι ξεκάθαρα όπως ας πούμε στο delft.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ισχύει αυτο το 7.5 σαν genera admission που γράφει στο site του DTU. Ειμαι Ηλ. Μηχανικός ΑΠΘ έχω αργήσει την σχολή με μέτριο βαθμό κοντά στο 6.5 και με πρακτική πάνω στο αντικείμενο που θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό. Εχω ελπίδες?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.