Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Λογισμικό Σύνταξης Τευχών Δημοπράτησης


TomA

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα λογισμικό για να με βοηθήσει να συντάξω τα τεύχη δημοπράτησης μια μελέτης δημόσιου ενδιαφέροντος που εκπονώ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους αν χρειάζεται να αγοράσω καταρχήν ένα τέτοιο λογισμικό ή να το παλέψω "στο χέρι¨?

¨Εχω κοιτάξει στις τρεις εταιρίες 4Μ, CivilTech & ACE. Οι τιμές αγοράς εχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους με πιο ακριβό της ACE και πιο φτηνό της 4Μ. Είμαι πελάτης και στις 3 εταιρείες και κατά καιρούς έχω αγοράσει και από τους τρεις διάφορα λογισμικά. Έχει κάποιος δουλέψει κάποιο από τα παραπανω? Πλεονεκτήματα? Μειονεκτήματα?

Thanks

 

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω έχει και αυτό την ίδια τιμή (995 χωρίς ΦΠΑ) με της CivilTech στην οποία καταλήγω να το αγοράσω. Φαντάζομαι ότι οι διαφορές τις συναντάς μόνο στο περιβάλλον εργασίας αφού όλα τα άλλα έχουν σχέση με το Υπουργείο και τι τιμές δίνει.

Edited by TomA
Link to comment
Share on other sites

Δουλέυω τα 15 τελευταία χρόνια της ACE, έχω δουλέψει και τα άλλα λιγότερο, αλλά της ACE μου φάνηκε πολύ πιο εύχρηστο, λιγότερα κλικ για να κάνω αυτό που θέλω, πιο εύκολα εντοπίζω την πληροφορία που θέλω, συχνέ ενημερώσεις με τις νομοθετικές αλλαγές και το βρήκα πολύ παραμετροποιήσιμο πράγμα που το θεωρώ το πιο βασικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.