Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση πληρωμής εισφορών ΤΣΜΕΔΕ β΄εξαμήνου 2014 μέχρι 31-12-2014, χωρίς πρόσθετα τέλη


Engineer

Recommended Posts

Στο ειδοποιητήριο από το site του ΤΣΜΕΔΕ, είδα ότι έχει μπει η αύξηση στις εισφορές, που προσπαθούμε να αποφύγουμε εδώ και ενάμιση χρόνο. 
Τί θα γίνει με αυτή την κατάσταση; Αντί να μας τα μειώσουνε θα μας τα ανεβάζουνε;  Επίσης άκουσα ότι τις αυξήσεις θα μας τις χρεώσουν αναδρομικά. 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Είναι τραγική η άγνοια και η απάθεια μεγάλου μέρους των μηχανικών σχετικά με τις εισφορές....Μόνο όταν έρθει η ώρα να πληρώσουν τις κοιτάνε και ούτε καν συνειδητοποιούν ή έχουν όρεξη να δουν από που προκύπτουν τα ποσά..Καλά να πάθουμε όσο και να τις πάνε.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω ότι περίπου οι μισοί τώρα θα πάρουν πρέφα για την αύξηση. Και από αυτούς οι περισσότεροι δε θα ξέρουν ότι από 01/01/2015 το 2.500 γίνεται 3.000. Κάτσε να δεις εκπλήξεις στις 30/04/2015  :shock:

Link to comment
Share on other sites

Μαύρο Πάσχααα!!!! Roy ούτε και τότε μπορεί να μην πάρουν πρέφα..μόνο όταν το ΚΕΑΟ θα έρθει στην πόρτα τους ή όταν τρυπήσει η τσέπη απ'το πολύ ψάξιμο (υπάρχει και η πιθανότητα να το καταλάβουν από τον πολύ πόνο στα οπίσθια απ'το πολύ....μπιπππ)

Link to comment
Share on other sites

Στα τέτοια μου η έκπληξη...Εχω φάει την πί...τα από το 12 οπότε βαρέθηκα να περιμένω πότε και ο τελευταίος μηχανικός θα πει "ρε αυξήθηκαν οι εισφορές..". So what, τι έγινε τόσα χρόνια? Τίποτα.....Ε, τίποτα δεν θα γίνει και τώρα. Δεν πάει να πάνε και 3000 το μήνα το ΤΣΜΕΔΕ για μένα είναι μόνο 6 γράμματα...Κάντε μόνοι σας τα κουμάντα ο καθένας για τον εαυτό του...

Edited by ikaros13
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

χα χα ....και εγω πλεον δεν ασχολουμε.......ολοι   η τουλάχιστον .....η σιωπηλη  πλειοψηφια, αποδεχθηκε να δινει 4 εως 12000 τον χρονο.........

 

από την άλλη  , πανηγυρίζουμε σαν ιθαγενείς που μας δωσαν καθρεφτάκια , το γεγονος ότι  δεν θα παρουν αυτό το εξαμηνο προκαταβολικα τις αυξημένες εισφορες.......

 

τις εισφορες 15 Α  που μαλλον θα είναι και περισοτερο  αυξημένες  θελω  όχι μονο να μην δωθει παραταση , ΑΛΛΑ να τις ζητησουν φεβρουαριο.....και να βαλουν και αναδρομικα......

Edited by savas76
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας κύριοι. Καλή η πρότασή σου Σάββα για τις, όντως αυξημένες, εισφορές του 15 Α. Ειδικά τώρα που η πληρωμή θα γίνεται σε επίπεδο μήνα. Ευτυχώς που έγινε νωρίς η ενημέρωση για να πάω να μαζέψω τα 50ευρα από τη λεφτουριά*** που έχω φυτέψει στην αυλή μου...

 

 

*** Φυτικό τροπικό είδος της υποσαχάριας Αφρικής που σε ιδιάζουσες περιπτώσεις (πληρωμές φόρων, εισφορών, χαρατσιών κτλ) ευδοκιμεί και σε περισσότερο εύκρατο κλίμα.

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε δηλαδή για 2538,66 / 6 = 423,11 ευρώ

ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΤΟ ΜΝΗΜΑ)

Ποιο είναι το σωστό να κλάψω ή να κλά(π)σω !!!

Link to comment
Share on other sites

Αν η παραπάνω τιμή georgegaleos είναι για μνήμα τότε είσαι τυχερός...Αλλά δεν είναι...Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις το δεύτερο!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.