Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Twinmotion - φωτορεαλισμός & animation σε πραγματικό χρόνο


Techscience

Recommended Posts

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στους αναγνώστες του forum, ότι η εταιρία μας έφερε στην Ελλάδα ως επίσημος αντιπρόσωπος, το Twinmotion, ένα από τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα φωτορεαλισμού & animation στον κόσμο, προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη λύση στον τομέα των αρχιτεκτονικών παρουσιάσεων που απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ μέχρι τώρα με αυτό το αντικείμενο, όσο και σε πολύ έμπειρους χρήστες που έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ποιότητα.

 

Τι είναι το Twinmotion?

Είναι ένα λογισμικό παραγωγής φωτορεαλιστικών εικόνων και animation που παίρνει ένα 3D μοντέλο από σχεδιαστικά προγράμματα όπως το Allplan, Archicad, Sketchup, Rhino, Revit, AutoCAD, κ.α., και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της μελέτης, δίνοντας της ζωντάνια σε πραγματικό χρόνο. Σας προσφέρει την δυνατότητα να προσθέσετε υλικά, χρώματα, αντικείμενα, διακόσμηση, φωτισμό, ακόμα και στοιχεία της φύσης όπως άνεμο και βροχή, όλα σε ένα διαδραστικό 3D περιβάλλον στο οποίο βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα. Το μοναδικό όριο είναι η δημιουργικότητα και η φαντασία σας! Το Twinmotion σας βοηθάει να την απελευθερώσετε, και να δημιουργήσετε παρουσίασεις που ούτε και εσείς δεν είχατε φανταστεί!

 

Το Twinmotion με το εκπληκτικά απλό και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, αλλά ταυτόχρονα με την πληθώρα των εργαλείων του, θα σας κερδίσει μέσα στα 5 πρώτα λεπτά που θα το δουλέψετε!!  Για αυτό και προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλετε, να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών, για να πεισθείτε και μόνοι σας για τα πλεονεκτήματα και τα αποτελέσματα που μπορεί να σας προσφέρει.

 

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε μία σύντομη παρουσίαση του Twinmotion για να πάρετε μια ιδέα:

 

 

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν και εσάς να ανακαλύψετε το Twinmotion και να αλλάξατε για πάντα τον τρόπο που δημιουργείτε αρχιτεκτονικές παρουσιάσεις!

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και την demo έκδοση, επισκεφθείτε: www.twinmotion.gr

 

 

 

 

post-18591-0-05385800-1414407946_thumb.jpg

post-18591-0-05385800-1414407946_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.