Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καμπανάκι για τις 4.000 κεραίες χωρίς άδεια


Engineer

Recommended Posts

Χωρίς άδεια εξακολουθούν να λειτουργούν περίπου 4.000 κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα, καθώς η αδειοδότησή τους εξακολουθεί να καθυστερεί εδώ και χρόνια.

Την ίδια στιγμή οι εταιρείες του κλάδου συνεχίζουν να δέχονται πρόστιμα από τη Ρυθμιστική Αρχή για μη αδειοδοτημένες κεραίες.

 

Αυτό επεσήμαναν χθες οι διοικήσεις των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την υπογραφή των συμβάσεων με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για το νέο φάσμα που απέκτησαν έναντι 381 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ωστόσο, για να προχωρήσουν οι επενδύσεις που απαιτούνται προκειμένου οι συνδρομητές να απολαμβάνουν υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες με το νέο φάσμα, θα πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις και στους σταθμούς βάσης, κάτι το οποίο αποκλείεται εάν δεν είναι αδειοδοτημένοι.

 

«Πάνω από 4.000 κεραίες βρίσκονται σε μια κατάσταση ημινομιμότητας» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει την υψηλότερη φορολογία στα κινητά στην Ευρώπη με 40%.

 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Γλαύκος Περσιάνης ξεκαθάρισε πως βρετανικός όμιλος εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Ελλάδα για επενδύσεις: «Είμαστε υπέρ των επενδύσεων και υπέρ του ανταγωνισμού. Ωστόσο χρειάζεται να υπάρχει και το κατάλληλο θεσμικό περιβάλλον.

 

Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης κεραιών, να επισπευσθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων από τη ρυθμιστική αρχή και να συμπληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο.» τόνισε.

 

Πηγή: http://www.ethnos.gr...&pubid=64086427

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

καλύτερα είμασταν το 80 χωρίς τα κινητά, λιγότερα άγχοι είχαμε και λιγότερους παρόχους, έχουν ξεσκιστεί να μας βάλουν κεραίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο με τα ραδιομαγνητικά κύματα, να πάνε να τις βάλουνε στου Σόιμπλε, εμείς είμαστε Ελλάδα, δεν έχουμε κεραίες, έχουμε ντουντούκες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με τον εγκέφαλο (αν υπάρχει) του Έλληνα καταναλωτή είναι η αποτύπωση "και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο". Απαιτούμε όλοι να έχουμε από δύο κινητά που να έχουν παντού σήμα "καμπάνα" αλλά όταν βλέπουμε την λαθροκεραία στο σπίτι του διπλανού αρχίζουμε...τους αγώνες. Και ενώ τα μέλη μιας τετραμελούς οικογενείας έχουν 5 αυτοκίνητα συνολικά, παραπονούνται που δεν βρίσκουν χώρο να παρκάρουν. Άσε την κυρία με τη γούνα κάστορα που ταΐζει γάτες...  

Πάντως, με τέτοια συχνότητα χρήσης κινητών προβλέπω στο τέλος κεραίες και στις κρεβατοκάμαρες.  :cry:

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι με αυτό το πρόβλημα Έλληνα καταναλωτή έχουμε τελειώσει 4 χρόνια τώρα.

Κουμάντο κάνουν οι εταιρίες και όποιος έχει.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι με αυτό το πρόβλημα Έλληνα καταναλωτή έχουμε τελειώσει 4 χρόνια τώρα.

Κουμάντο κάνουν οι εταιρίες και όποιος έχει.

Μακάρι. Αλλά ο λύκος την τρίχα αλλάζει. :grin:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.