Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αφήστε ήσυχο το δημόσιο Πανεπιστήμιο - Θ. Τάσιος


Ροδοπουλος

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ενος κακου, μυρια επονται.

 

Ενος καλου..;

 

Η κινηση, ή μαλλον η αμετακινητη σταση του κ. Φορτσακη, βρισκει τη θερμη συμπαρασταση της κοινης γνωμης σε ενα πολυ ευρυ πλαισιο, περα απο κομματικες ή ιδεολογικες παρωπιδες.

 

Τα Πανεπιστημιακα Ιδρυματα οφειλουν να λειτουργουν ανεμποδιστα απο εξωτερικους, μη θεσμικους παραγοντες.

 

Η επιχειρηματολογια του κ. Τασιου ειναι πολυ στιβαρη κι ευχομαι να συρει μαζι του το συνολο των πανεπιστημιακων αλλα και των ΜΜΕ που "χαιδευουν" εξισου τους μικρους "αγωνιστες" του κυλικειου.

 

Ισως αν καθαρισει το Πανεπιστημιο απο τους "εξω", παρει σειρα να καθαρισει κι απο τους "μεσα" που το λυμαινονται το ιδιο υπουλα και νομιμοφανως...

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Μην ξεχνάμε πως το κύρος οποιασδήποτε θέσης (Πρύτανης) είναι ανάλογο του ατόμου που την κατέχει (Φορτσάκης). Απλά λοιπόν δεν δέχομαι ως σημαντική την θέση κομματόσκυλων όπως ο Φορτσάκης που ευνοήθηκε τα μάλα από την Ν.Δ., έστω και εάν μιλάει ως πρύτανης.

 

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι η συμπαράταξη του Τάσιου με τον Φορτσάκη συμβάλλει θετικά στην υπόθεση της διαφύλαξης του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Το κείμενό του περιέχει αρκετή εμπάθεια και υπεροψία, ίδιον του χαρακτήρα του για όσους τον γνώρισαν από κοντά. 

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Τον κο Φορτσάκη και τον κο Τάσιο δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Οι απόψεις του όμως είναι απολύτως λογικές. (+1) στον προφέσορα που παραθέτει το άρθρο και στο nik. 

Link to comment
Share on other sites

εκτος θεματος εντελως!η δημοσια παιδεια κατερρευσε.τι ψαχνει πλεον να βρει ο καθηγητης?τελος η ηθικη.μονο ιδιωτικη παιδεια πλεον και μονο για λιγους

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Οσοι έχουμε κάποια ηλικία θα θυμόμαστε τα κομματόσκυλα των παρατάξεων , τον φοιτητικό τους βίο , τις σχέσεις τους με τους καθηγητές , αλλά και την επαγγελματική πορεία αρκετών από αυτούς , είτε ήταν στην κεντρική πολιτική σκηνή , είτε είχαν τα οφέλη τους όντας τυπικά εκτός της πολιτικής .

 

Ο κομματισμός στα πανεπιστήμια είναι ο ίδιος κομματισμός που διαχέεται στο κράτος και στην κοινωνία , μέσα από τον δημόσιο , αλλά και τον κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα .

 

Αρα δεν μπορεί να αλλάξει , όσο δεν αλλάζει η κομματική αντίληψη περί κράτους .

 

Το μόνο που αλλάζει σιγά σιγά , είναι ίσως το μπάχαλο των αει γιατί λίγο το ν+2 , λίγο ότι δεν έχουν λεφτά και πρέπει να τα ψάξουν αλλού , όπου τα ψάχνουν οι αντίστοιχοι του εξωτερικού , βλέπω να διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση .

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.