Jump to content
gliout

hp designjet t120 πρόβλημα εκτυπωσης

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδερφοι

παρέλαβα σήμερα τον παραπάνω εκτυπωτή τον οποίο εγκατέστησα δικτυακά. Έκανα εγκατάσταση τα hp utilities και έδωσα και δοκιμαστική σελίδα την οποία εκτυπώσε. Το θέμα είναι το εξής. .δίνω εκτύπωση από κάποιο πρόγραμμα (word, draftsight ) ανοίγει το hp preview και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα η να εκτυπώσω από το cloud η να ελέγξω εάν ο plotter είναι συνδεδεμένος δικτυακά.

 

Κοινώς δεν μπορώ να εκτυπώσω. ..Καμιά ιδέα τι φταίει? ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως έχεις antivirus ή firewall;

Απενεργοποίησέ τα για λίγο και δοκίμασε πάλι, αν δει τον εκτυπωτή τότε πρέπει να ρυθμίσεις το firewall. 

 

Αντίστοιχο πρόβλημα έχω και εγώ με το δικό που Plotter αλλά δεν βρήκα τι φταίει.

Από τον υπολογιστή μου δεν το βλέπω αλλά το βλέπει κανονικά άλλος υπολογιστής του τοπικού δικτύο. Τον έκανα κοινόχρηστο εκεί και τον εγκατέστησα όχι απευθείας αλλά ως κοινόχρηστο από τον άλλο υπολογιστή.

Edited by sdim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα το δοκιμάσω, αλλα μου κάνει εντύπωση γιατί συμβαίνει μόνο οταν δίνω εκτύπωση απο πρόγραμμα ....

 

Τον βλέπω κανονικά σαν εκτυπωτή και το πρόγραμμα της Hp εκτυπώνει δοκιμαστικές σελίδες...Τι να πείς!

 

Τον έκανα κοινόχρηστο στον υπολογιστή μου και το πρόβλημα λύθηκε.!

Edited by gliout

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολυμηχάνημα HP 4500 όταν εκτυπώνω έγχρωμο το σχέδιο όπου μπλε και γκρι χρώμα εκτυπώνει ροζ  :smile: .Ξέρει κάποιος γιατί να συμβαίνει ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καθαρισμο κεφαλων, για αρχη.

Πολλες φορες και δοκιμαστικες σελιδες ελεγχου.

Edited by terry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μηπως σου εχει τελειωσει καποιο χρωμα?  :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι οι κεφαλές + κάποιο χρώμα που τελειώνει.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόνος μου γεμίζω τα μελάνια.Το έγχρωμο πριν λίγο καιρό το γέμισα .Θα δω τις κεφαλές .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το εχω παθει πολλες φορες.

Οταν μενει πολυ καιρο ο εκτυπωτης κλειστος ή όταν τυπωνεις πολλες φωτογραφιες και μετα το αφηνεις.

Συνηθως με 3-4 καθαρισμους κεφαλων, λυνεται το προβλημα.

 

Ασφαλως, ειδικα οταν γεμιζουμε και "μηδενιζουμε" τα μελανια μονοι μας, πρεπει να τσεκαρουμε και τη σταθμη, ασχετα αν ο εκτυπωτης τα βλεπει γεματα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά έκανα αναρρόφηση με σύριγγα  και καθαρισμό κεφαλών και λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ για την βοήθεια .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.