Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σεμινάριο: Αποτίμηση Φορέα από Σκυρόδεμα με Φέρουσα Τοιχοποιία


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ένα Νέο Σεμινάριο με θέμα την Μελέτη επάρκειας κτιρίων από Φέρουσα Τοιχοποιία και κτιρίων από Σκυρόδεμα με Φέρουσα Τοιχοποιία προστέθηκε στον κύκλο των σεμιναρίων μας. 

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου, είναι η εφαρμογή του ΚΑΝ.ΕΠΕ. σαν εθνικό προσάρτημα του Ευρωκώδικα 8 Μέρος 3 σε μελέτες ελέγχου επάρκειας, ενίσχυσης και αποκατάστασης κτιρίων από φέρουσα τοιχοποιία ή κτιρίων από Σκυρόδεμα με φέρουσα τοιχοποιία, αναλύοντας πλήρως όλες τις παραμέτρους που αφορούν τις μελέτες αυτές. Τα κεφάλαια 1-5 του ΚΑΝΕΠΕ αφορούν όλα τα κτίρια, ενώ με το παράρτημα Γ του Ευρωκώδικα 8 Μέρος 3 γίνεται ο έλεγχος της φέρουσας και με το κεφάλαιο 9 του ΚΑΝΕΠΕ σε συνδυασμό με το παράρτημα Α του Ευρωκώδικα 8 Μέρος 3 γίνεται ο έλεγχος του σκυροδέματος.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο, την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του κάθε σεμιναρίου, μπορείτε να βρείτε 
Εδώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.