Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Έναρξη εταιρίας από Αρχιτέκτονα


magos88

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους του συναδέλφους!

Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις, αν φυσικά γνωρίζετε κι εσείς. Είμαι ήδη μέλος στο ΤΣΜΕΔΕ εδώ και 1 εξάμηνο, και τώρα, έχοντας πλέον στα σκαριά μια δουλειά, πρέπει να κάνω έναρξη στην εφορία. Πρόκειται για έγκριση αδείας καταστήματος και θα γίνει και ανακαίνιση του χώρου. Ταυτόχρονα είχα σκοπό να ιδρύσω μια εταιρεία σχετική με σχεδιασμό και διαχείριση ιστοσελίδων. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

 

1. Προφανώς μπορώ να κάνω έναρξη σαν αρχιτέκτονας και να υπογράφω κανονικά με μπλοκάκι κλπ. Μπορώ όμως να αναλάβω και κατασκευαστικές εργασίες σε ένα χώρο; Ή πρέπει να σκεφτώ τη σύσταση κατασκευαστικής εταιρείας για να αναλάβω τέτοιες εργασίες;

2. Αν αποφασίσω να περιλάβω και το αντικείμενο της διαχείρισης ιστοσελίδων, έχει ποτέ κανείς επιχειρήσει να ανοίξει εταιρία που να περιλαμβάνει στους ΚΑΔ της, τόσο αυτόν των μηχανικών, όσο και κάποιον άλλον που να μην είναι άμεσα συναφής; Ή πρέπει αναγκαστικά να συσταθούν δύο επιχειρήσεις με διαφορετικό αντικείμενο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

1. Μπορείς να κάνεις έναρξη σαν αρχιτέκτονας και μετά να προσθέσεις τους ΚΑΔ που χρειάζεσαι για τις κατασκευαστικές εργασίες.

2. Θα προσθέσεις τους σχετικούς ΚΑΔ αν επιτρέπεται.  Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς ακόμα να προσθέσεις τους σχετικούς ΚΑΔ επειδή ναι μεν παλιότερα δεν χρειαζόταν να έχεις τελειώσει σχετική σχολή με Η/Υ, πρόσφατα όμως πήγε ένας φίλος να προσθέσει ΚΑΔ για προγραμματισμό ενώ δεν ήταν προγραμματιστής και δεν του το επιτρέψανε. Ξέρω πολλούς που είχαν προσθέσει τους σχετικούς ΚΑΔ παλαιότερα, έχω και εγώ τους σχετικούς ΚΑΔ εδώ και χρόνια. Κάνε την διαδικασία και θα δεις στην πορεία τι ισχύει σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.